Stilling: ovs0

Hvordan lage flate papirblomster

 

1.

Velg et stykke lett papir i blomstfargen du foretrekker. Kopimaskinpapir er fint, men halvtransparent papir fungerer best for små, luftige blomster.

2.

Tegn en blomstform på papiret med blyant - skape fem avrundede kronblade for en tusenfrydform. Hvis du planlegger å lage flere blomster, må du først tegne en mal på plast eller papp, eller laste ned de frie figurene fra Craftstylish.com; klipp ut og bruk for å spore så mange ganger som nødvendig.

3.

Juster tegningen etter behov til alle kronbladene er jevne og formen appellerer til deg.

4.

Klipp ut blomsten eller blomstene med saks og sett til side.

5.

Velg et annet stykke papir i en kontrastfarge, Bruk en litt tyngre og mere ugjennomsiktig papir.

6. Bruk et rundt objekt, for eksempel en mynt, til å spore sirkler på kontrastpapiret.

7. Bruk saks til å kutte ut rene firkantede sirkler, eller for litt interesse, bruk rosa saks for å lage sirkler.

8.

Tegn bladformer på grønt, middels papir og kutte ut som før med vanlig saks eller rosa saks.

9.

Senter en av de små sirkler på toppen av en blomstform og lim på plass, før du pokker et hull gjennom begge lagene med en stor nål eller pin.

10.

Klipp ett stykke blomstertråd til ønsket lengde for blomstringstammen.

11.

Sett en dråpe lim på enden av wire og skyv en enkelt perle - i en matchende eller komplementær farge for din valgte blomst - over den. La det tørke.

12.

Sett inn den perlebladede blomstertråden gjennom begge deler av blomsten fra forsiden. Sikre med et ekstra lim lim på baksiden, hvor stammen og blomst møtes.

13.

Klipp to eller flere 2- til 3-tommers stykker fintråd for Fest bladene til stammen.

Spred en tynn lim lim langs den ene enden av hver ledning, og trykk et enkelt blad på det for å lage bladstammen.

15.

Vri stammen av blomsten med blomstertape. Wrap spiral mote, overlapper hver kant av båndet mens du går nedover. Innlemme blader mens du går - sette inn trådstengler av bladene under blomstertapen med intervaller langs hovedblomstestammen.

Tips og advarsler

  • Spor de petalformede delene av en demontert kommersiell silkeblomst for å lage en mal for blomst og bladformer. Alternativt kan du skanne silhuetter av blomst og bladformer fra en blomsterfeltguide til datamaskinen din og skrive ut dem på kartong for å lage maler for blomsten din.
  • Nesten alle elsker blomster, men naturen forplikter oss ikke alltid når vi ønsker litt sommer om vinteren, eller et lyst fargeområde i en kjedelig leilighet eller et sterilt kontorlokal. Lag din egen blomsterbukett i et blunk med noen papirskraper og et par forskjellige elementer. Dette er et fantastisk prosjekt for barna også, og det vil holde dem lykkelig opptatt på regnfulle dager når ekte blomster er dessverre utilgjengelige.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------