Stilling: ovs0

Hvordan lage et tre kaffebord

 

1.

Bygg en treramme ved hjelp av to 2-fots ved 1-fots med 1-tommers furuskog og to 1-fots ved 6-tommer med 1-tommers furuskog. For å feste platene bor du tre 2-tommers skruer inn i hvert hjørne av rammen, hver skrue 6 inches fra hverandre. Rammen måler 2 fot bred, 8 tommer høy og 1 fot dyp.

2.

Fest en 2-fots med 8-tommer med 1-tommers furuskog til den ene enden av rammen for å lage en boks. For å feste brettet i rammen, bor 2-tommers skruer i hvert hjørne av brettet, inn i rammen.

3.

Glatt ned i treboksens ved hjelp av sandpapir og Deretter maler du treet, eller flett treet, men du foretrekker det. Tillat tid for maling eller flekk å tørke i omtrent en time.

4.

Fest en kaster til hvert hjørne av en av de to fotene ved 1 fot eske. Hjulene kan kjøpes hos en hvilken som helst maskinvarebutikk og leveres med all nødvendig maskinvare for å feste stykket til boksen.

5.

Vri kassen slik at hjulene er bunnen og åpningen av esken vender mot sofaen din. Dette vil være et trebord med en hylle under bordplaten for å lagre blader eller hva du vil.

Å lage et trebord er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det er faktisk et enkelt nok prosjekt som enhver begynnerbearbeidende eller uerfaren do-it-yourselfer kan bruke for å få litt erfaring med å jobbe med tre. Ja, det kan være vanskeligere å lage kaffebord enn andre, men prosjektets skjønnhet er at du ikke må lage et komplekst bord.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------