Stilling: ovs0

Hvordan lage en bjørn klær

 

1.

Legg bjørnen på ryggen over et ark med skriverpapir. Begynn på skulderen, spor rundt hver arm, opp armhulen og ned til midjen.

2.

Fjern bjørnen og trekk en liten scoop på papiret for å lage hals og armhull. Tegn en linje over midjeområdet for å danne bunnen av skjortemønsteret.

3.

Klipp ut mønsteret langs dine linjer. Legg mønsteret over et stykke stoff og kutte stoffet rundt mønsteret, slik at du ikke får ekstra stoff helt rundt. Klipp ut et annet stykke av samme stoff med samme mønster.

4.

Koble de to stoffstykkene med de ytre kantene inn og pin langs kantene. Sy en kule søm langs kantene på mønsteret, og la nakken, midjen og armhullene åpne.

5.

Brett hver av de åpne kantene over av u0026 frac12 ; tommer for å lage et hem. Sy hemmen ned rundt kantene på hver åpning. Slå skjorten rett ut og legg den på bjørnen.

6.

Lag bukser eller en kjole for hvert dyr som følger samme prosess for å spore den faktiske fulle leketøyets faktiske størrelse å lage et mønster og kutte ut to stykker stoff for hvert mønster. Sy sidene og hek de åpne kanter som trengs for å kle på dyret.

Tips og advarsler

  • Legg til bånd, broderi, knapper, pyntegjenstander og jern- på patches til Build-A-Bear-skapningens klær for å tilpasse dem og gjøre dem unike.
  • Et barn som får velge et eget Build-A-Bear-fyllt dyr kan starte en magisk forbindelse. Ved å lage sin egen bjørn eller annen skapning og plukke ut garderoben, får hun se det komme til liv. Mens det er mange klæralternativer å velge mellom i butikken, kan du gjøre Build-A-Bear-klærne selv for mye mindre penger ved hjelp av eventuelle stoffer du vil ha. Det er mange mønstre å velge mellom for 18-tommers dukker, men du kan lage og sy ditt eget mønster med svært lite trøbbel.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------