Stilling: ovs0

Hvordan lage en Stencil Box Cutter

 

Håndfri tegning

1.

Plasser kartong eller kryssfinér på arbeidsflaten for å unngå å kutte og skrape bordet. Legg et ark med kartong eller acetat litt større enn størrelsen du vil at stencilen skal være på arbeidsflaten.

2.

Tegn designen på pappa. Spor objekter du finner rundt i huset eller trekk varen frihånd. Projiser et bilde med en kunstprojektor og spor tegningen på pappa. Del tegningen din inn i et puslespill-lignende utseende. Dobbel linje divisjonen din, slik at du kun kan kutte opp til det divisjonspunktet.

3.

Klipp ut delene med en boksekutter. Plasser malen og spray med maling, farge med markører, fargestifter eller fargeblyanter.

Bruk datamaskinutskrifter

1.

Legg et beskyttende ark av papp eller plywood på arbeidsflaten.

2.

Skriv ut et bilde fra datamaskinen du vil lage en stencil av. Du kan finne et bilde på Internett, eller du kan selv lage bildet ved hjelp av digital bildebehandling. Hvis datamaskinen ikke kommer med denne typen programvare, kan du laste ned en gratis versjon som Gimp eller Paint.

3.

Legg sporingspapir under ditt trykte bilde og spor designet på pappa. Spor bildet ved hjelp av en kunstprojektor eller datamaskinprojektor ved å projisere bildet fra datamaskinen din på pappa eller plassere det trykte bildet i bildeholderen til kunstprojektoren. Dette gir deg et større bilde å spore. Gjør divisjonslinjene i tegningen din som om du skulle skille den inn i et puslespill. Bruk doble linjer, slik at du kan kutte opp til delingslinjen på hver side.

4. Bruk boksekutteren til å kutte tegningen på delelinjene hvor du vil male til vis gjennom stencilen din.

Stenciling kan brukes til å dekorere et hjem, på håndverket prosjekter, eller bare for å ha det gøy med barna. Lag dine egne stenciler fra tegninger du lager manuelt eller på datamaskinen. Finn bilder som kan lage flotte stenciler. Skjær sjabloner fra papp, illustrasjonskort eller acetat. Kartong stencils fungerer fint for midlertidige stenciler, men kutte stenciler ut av acetat med esken cutter hvis du vil at de skal vare lenger.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------