Stilling: ovs0

Hvordan lage en Slipknot Mask

 

1.

Rull ut rundt 3 fot aluminiumsfolie og brett den tre ganger. Dette bør gi deg nok til å dekke hele ansiktet ditt og gi deg en solid base for masken din. Trykk forsiktig folien mot ansiktet for å få oversikt over øyne, nese og munn.

2.

Bøy masken tilbake for å få utsiden av ansiktet. Brett kantene på kantene, slik at de passer opp med kantene i ansiktet, fra håret til haken og fra øre til øre. Fjern masken fra hodet ditt.

3.

Klipp ut hull i de buksene du har laget for øynene og munnen med en skarp verktøykniv. Pokehull på hver side, rett over hvor ørene ville være, for hullene å knytte elastikken på.

4. Bland <1/2 kopp mel med 1/2 kopp vann for å lage pasta for papier-mache. Dip strips av vevpapir i blandingen og dekk hele masken og pass på at du ikke dekker noen hull. Brett strimler av papir over kantene på hullene slik at ingen mer folie vises. La masken tørke i ca 24 timer.

5. Bruk akrylmaling til å male masken din i fargen du vil ha til basen. For eksempel, hvis du vil lage en skummel klovnmaske, vil du starte med en off-white base. Hvis du vil at masken din skal se død eller ond, må du male den med svart, grå eller mørk brun brun farge. La denne basen farge tørke før du går videre.

6.

Lim detaljer i masken. Klipp en del av glidelåsen av en gammel jakke og lim den til munnen på masken din. Du kan også male på detaljene hvis du vil ha et design på masken, eller 'blod'. Løs vevtråd over kanten av munnen eller øynene, eller lakk et arr på pannen og legg til stifter eller sømmer.

Slipknot er et heavy metal band som ble dannet i 1995 og ble mer kjent i 1999 da deres selvbetegnede album ble utgitt. Hver av medlemmene av bandet hadde en maske, som var ment å sikre at folk fokuserte på musikken, og ikke slik de så. Hvis du er en fan av Slipknot, eller du vil bare ha din egen maske som medlemmene av bandet, kan du designe en selv.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------