Stilling: ovs0

Hvordan lage en Picket gjerde med en cut-out svamp

 

1.

Tegn en liten del av gjerdet på en tørr svamp med markøren. Du kan se på et bilde av et stakhek først for referanse. Tegn minst en vertikal slat, som er et rektangel med en trekant i den ene enden, og to horisontale tverrstykker, en nær toppen og den andre nær bunnen av den vertikale slaten.

2.

Klipp langs markørens oversikt med saksene. Hold gjerdsformen og legg til de ekstra svampestoffene.

3.

Kjør litt vann over gjerdsformet svamp, og klem deretter ut overskuddet til det bare er fuktig. Dette vil gjøre det lettere å suge opp akkurat nok maling. Hvis du ikke presser ut alt ekstravannet, vil malingen ende opp med rennende og det kan dryppe og få gjerdet ditt til å se ut som en klump.

4.

Hell litt maling i et brett eller en bolle. Malen må ikke vaske ut, så bruk ikke en bolle du vil spise ute av.

Dyp gjerdsformet svamp inn i Malingen, trykk så forsiktig på papiret eller veggen. Trekk den bort, og gjør deretter en annen rett ved siden av den. Still opp de horisontale tverrbitene slik at de forbinder. Fortsett å gjøre dette til gjerdet ditt er så lenge du vil at det skal være.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke utklippene fra svampen til å prøve andre former, som en blomst eller en stjerne.
  • Ikke alle setter pris på flott kunst når de ser den. Før du maler på veggene, må du kanskje spørre tillatelse fra din forelder eller utleier.
  • Svamper er nyttige som rengjøringsmidler, men de er også gode for håndverk. En ide er å kutte en svamp i en hvilken som helst form du liker, og deretter dyppe den inn i litt maling og bruk den som et frimerke. Dette er flott for å lage mønstre. Faktisk kan du bruke svamper til å male mønstre på veggene dine. Dette er en rask og enkel måte å male design som består av gjentatte mønstre, som en hakk.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------