Stilling: ovs0

Hvordan lage elementer til Schleich Model Horses

 

Clay Apples

1.

Kjøp noen få blokker av polymer leire fra din lokale håndverksbutikk. Nyttige farger for å lage epler eller andre godbiter til Schleich-modellhestene, er oransje, rød, brun og grønn.

2.

Slå av et lite rødt polymerlera fra blokken og rull leiren inn mellom palmer for å myke den. Når det er mykt, rull det inn i en ball.

3.

Ta spissen av blyanten din og trykk den ned i toppen av den røde ballen for å lage et hull som går ca 1/3 av veien gjennom ballen.

4.

Klem av et veldig lite stykke brun leire og kast det i en rørform. Trykk forsiktig dette stykket ned i hullet i den røde ballen for å lage en stamme.

5.

Klem av et lite stykke grønn leire og flatt det i en bladform. Skyv forsiktig bladet ned i hullet ved siden av stammen.

6.

Bake min miniatyr eple i ovnen i henhold til instruksjonene på leirinnpakningen. Vær forsiktig med å la den avkjøle før du håndterer den.

Riding Crops

1.

Klipp de skarpe spissene av hver side av tannpirken. Mal tannpiktsvart med akrylmaling. La malingen tørke i noen minutter.

2.

Klipp et lite stykke sort broderi-tandtråd til omtrent en halv tomme. Brett broderiflossen i halve og lim de to endene sammen. Fest de limeformede endene til den ene enden av den malte tannpirken for å lage et armbånd.

3.

Gjenta løkkeprosessen med et litt mindre stykke broderifloss for å fullføre piskende slutten av avlingen.

4.

Vindsvart broderifloss rundt tannpinnen. Du kan bruke litt lim langs tannpirken for å holde den på plass. Stopp omtrent en fjerdedel av veien ned i tannpiren, skru av dette stykket og lim enden på plass. Dette gir håndtaket på pisken.

5.

Tillat at rytskollen tørker over natten før du håndterer eller spiller med den.

Tips og Advarsler

  • Polymer leire kan brukes til å lage pensler, gulrøtter, svamper og jevne gjødsel. Prosessen for ridningsavlingen kan endres litt for å lage en lunge eller dressurpisk. Bruk fantasien til å prøve nye ideer.
  • Schleich modellhester er populære hos samlere i alle aldre på grunn av det store utvalget av tilgjengelige modeller og lave kostnader sammenlignet med andre typer modellhester. Et vanlig problem som Schleich-samlere finner er at det er vanskelig å finne tilbehør i riktig skala. Å lage eget tilbehør kan være svært givende, og til og med nybegynnere vil finne det enkelt å gjøre.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------