Stilling: ovs0

Hvordan kan jeg lage en kopi av kloden?

 

1.

Dekk arbeidsområdet ditt med gamle aviser. Dette er et rotete prosjekt, så du vil ønske å beskytte arbeidsområdet ditt. (Vurder å gjøre dette prosjektet utenfor.)

2.

Luft luften forsiktig inn i ballongen, slik at den danner en globusform så tett som mulig. Koble raskt enden av ballongen til en knute. Legg til ballongen.

3.

Slå avisene dine i lange, vertikale striper. Stripene skal være omtrent en tomme bred. Slipe om ti aviser til å begynne. Du kan rive mer om nødvendig senere.

4.

Dump 1/3 kopp mel i plastbøtte. Tilsett vann til melet til en suppeformet pasta dannes. Det skal være litt tynnere enn hvitt håndverk lim. Legg til mer mel eller mer vann for å få riktig konsistens.

5. Legg en avisstrimmel i bøtte til stripen er dekket med pastaen. Trekk ut stripen og pakk den om ballongen med det samme. Du vil kanskje spørre ett barn til å dyppe og pakke og ett barn for å holde ballongen på plass. Fortsett denne prosessen til hele 'kloden' er dekket i avisstrimlene. Gjenta denne prosessen tre ganger, til kloden har fire lag. La kloden tørke over natten.

6.

Fest en metallskive forsiktig gjennom toppen av kloden. Målet ditt er å poppe ballongen i verden.

7.

Mal kloden med blå tempura-maling ved hjelp av en svampebørste, og la den tørke. Deretter maler kontinentene grønt med pennmarkører. Du kan bruke en ekte kloden som en modell eller bruke en mal, som en som tilbys gratis av PBSKids.org.

Lag en kopi av kloden med barna dine ved å bruke noen få enkle husholdningsartikler fra kjøkkenet ditt, resirkuleringsboks og håndboksforsyningsboks. Du kan lage en globe-kopi gjennom en teknikk kalt papir-m u0026 acirc; ch u0026 eacute ;, som bruker en pasta av mel og vann og papirskraper. Dette prosjektet er en kreativ som vil kreve at barna dine arbeider sammen. Overvåke det potensielt farlige trinnet i dette kunstprosjektet, som krever en voksen: Bruk en metallspyd.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------