Stilling: ovs0

Hvordan bygge et hjørnebord

 

1.

Har tømmerfirmaet kuttet alt tre til å måle eller gjøre det selv hjemme med en sirkelsag. Bruk ditt eget skjærebrett og håndsåg til å forberede det indre hjørnet 45-graders kutt for hjørneendene på 2-til-4-tømmeret, eller spør tømmerfirmaet om å gjøre det for deg. Sand alle rå overflater først med middels og så fint sandpapir.

2.

Farg 2-til-4-i-36-tommers furuplanker og dekorative trim for å utfylle ferdig plywood bordplaten med engangs skum pensel. Påfør minst to tynne lag med flekk og tørk grundig mellom applikasjoner. Avslutt bordet, trim og 2-ved-4 båndseksjoner med to lag med akrylfarge. Tørk mellom strøk.

3.

Mål fra gulvet opp i hjørnet av veggen til riktig 29-tommers høyde på bordet. Bruk stifteren til å finne vegger på 3 meter langs hver vegg og mark.

4.

Plasser 2-tommers side av 2-ved-4 i hjørnet like under 29-tommers høydemerket. Drill gjennom 2-by-4 på det punktet hvor det vil bli skrudd inn i veggen stud. Sikre treet til veggen stud med lag bolter.

5.

På bunnen av 4-tommers brace borer du pilothull i kantene og hver 8 tommer i hjørnet . Kjør en perle av lim på toppen av 4-tommers side av bordstativet. Plasser kryssfinerens topp over bøylene. Bruk boret til å skru opp gjennom bunnen av brystet og inn i bordplaten.

6.

Kjør en lim lim over forkant av bordet. Fest det dekorative treverket og spik det på plass med etterbehandling av negler. Kryss av hver spiker. Bordet er nå sikkert skrudd på bøyler og klar til bruk.

Når plassen er på topp, kan en god bordflate konstrueres i et hjørne. Det fungerer for et lite spisebord eller til og med som en datamaskin skrivebord. Dette bestemte prosjektet trenger ikke bare bein fordi det bare strekker seg 3 meter langs hver side av veggen og er braced på en solid 2-by-4. Dette prosjektet tar bare et par timer å bygge og med få trearbeidskompetanse.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------