Stilling: ovs0

Hvordan bygge en veggmontert Tørketrommel

 

1. Plasser to 1-by-2-for-18-tommers furuplanker parallelt med hverandre på en arbeidsflate, omtrent 24 inches fra hverandre. Dette er sidene på hyllen.

2.

Plasser 1-by-2-by-24-tommers furuskort mellom sidene for å danne en boks. Disse er front- og bakstykkene på hyllen.

3.

Kjør to ferdige negler gjennom hvert hjørne av stativet i endene på forsiden og baksiden. Dette er rackrammenheten.

4. Legg de resterende 1-by-2-for-18-tommers furubrettene parallelt med sidene mellom front- og bakbrettene. Plasser dem jevnt, omtrent 6 inches fra hverandre. Dette er lamellene for å henge klær på.

5. Kjør to negler per ledd hvor lamellene møter forsiden og baksiden. Kjør neglene gjennom front- og ryggbrettene inn i endene av slatsene.

6.

Påfør en trefinish på stativmonteringen. La overflaten tørke.

7.

Velg et mellomrom på en vegg for å montere stativet. Plassen hengsler ca 20 inches fra hverandre på veggen. Skru hengslene på plass på veggen.

8.

Hold stativet på plass mot veggen. Senter stativet med hengslene. Skru hengslene på baksiden av hyllen.

9.

Brett stativet opp. Skru et øye inn i det ene fremre hjørnet av stativmonteringen. Juster kroken og skru den inn i veggen. Legg kroken gjennom øynene.

10.

Løsne og fold stativet ned. Skru en øyehake inn i motsatt forkant av kroken og øyesettet. Brett stativet opp og skru en øyekrok inn i veggen på høyden på frontplaten og juster den med kroken som står på stativet.

11.

Trekk tauet gjennom øyet i veggen. Fest en knute i enden. Trekk tauet gjennom øyet i det fremre hjørnet av stativet. Brett stativet ned. Trekk tauet til rekken er parallell med gulvet. Fest en knute i enden. Klipp det gjenværende tauet av.

Tips og advarsler

  • Legg tørkestativet nær vaskemaskinen for en god arbeidsflyt mens du vasker.
  • Bruk øyevern når du monterer og monterer stativet.
  • Tørking av klær på en linje eller rack er ikke bare miljøvennlig, det kan spare penger. Hvis du ikke har plass eller som utseendet til en tradisjonell klessnor, kan du vurdere et tørketativ. Veggmonterte tørkeholdere sparer plass fordi de brettes opp mot veggen når de ikke er i bruk. Bygg deg selv med noen forsyninger og grunnleggende verktøy. Gjør en til å passe inn i rommet ditt og matche den generelle stilen på rommet.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------