Stilling: ovs0

Hvordan bygge en log cabin håndverk

 

1.

Klipp papiret i omtrent 24 striper som måler 2 tommer med 3 tommer.

2. Legg hver papirbit rundt en blyant å danne et 3-tommers rør. Fest hvert rør med et par stykker klare bånd og skyv det av blyanten.

3.

Med limet tegner du en 3-tommers firkant på et stykke papp som er minst 4 tommers firkant.

4. Trykk papirrør på tre sider av limfirkanten.

5.

Kutt ett av rørene i tredjedeler og trykk ett stykke på hver side av den siste limmen, og la en 1-tommers åpning i midten for døren.

Fortsett Legg til lag med lim og papirrør til hytten er fem rør høy.

7.

Trim flere papirrør og stable dem med lim foran og bak hytta for å danne trekanter.

Klipp to 3 1/2-tommers kartongfirkanter og lim dem til toppen av papirrørene for å danne et toppet tak på tømmerhytta håndverk.

Tips og advarsler

 • Bytt papirrørene med kanelpinner for å lage et duftende tømmerhyttefartøy.
 • Rull opp en 5-tommers kvadrat papir i et rør for å danne en skorstein for papirloggen din hytte. Fest skorsteinen med hvitt håndverklim.
 • Lim flate knapper til kartongbunnen foran tømmerhytta for å lage en steinbane.
 • Lim små stykker farget papir tilfeldig på et papirfelt og lim det på siden av tømmerhytta for å skape utseendet på fargete vinduer.
 • Tilbring en ettermiddag som lager en modell tømmerhytte håndverk ut av ting du sannsynligvis allerede har i ditt hjem. Mens du kan bruke nye forsyninger, er dette prosjektet også en god måte å resirkulere pappkasser og de brune papirposene du kanskje har akkumulert fra turer til matbutikken. Barn kan trenge hjelp med å bygge tømmerhyttefartøyet, men de kan glede seg over å dekorere modellen hjemme med knapper, farget papir og håndverk lim.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------