Stilling: ovs0

Hvordan å pakke en hai tann

 

1.

Vask hajtanden før innpakning. Dette er viktig for å fjerne blod, smuss, sand eller andre bakterier fra overflaten av tannen. Vask tannen i oppvaskmiddel og varmt vann, bruk en myk børste for å fjerne partikler fra overflaten. Følg denne vasken med en bløt i en løsning av en del blekemiddel og fire deler vann. Tillat tann å suge i en time. Fjern fra løsningen og skyll med vann. Lufttør tannen på et gammelt håndkle i 24 timer.

2.

Kutt et stykke ledning eller streng om en fot lang. Vik ledningen halvt.

3. Vri ledningen ca. fem ganger om en tomme fra toppen av løkken for å forsegle sløyfen fra resten av ledningen.

p>

4.

Legg ledningen på baksiden av tannen. Shark tennene er i utgangspunktet 'Y' formet, så legg ledningen i baksiden av 'Y'.

5.

Bøy de to endene av ledningen nedover ryggen side av tannen.

6.

Bøy ledningsstykkene rundt bunnen av 'Y' -formen en gang. Brikkene skal ende opp i tennens bakside og stabilisere løkkebiten mot tannen.

7.

Kryss de to trådstykkene opp over løkken. Det var en gang den venstre ledningen skulle være den riktige ledningen. Dette vil holde sløyfen på plass mot tannen.

8. Wrap endene av ledningen rundt toppen av de to 'Y' -bitene på tannen. Wrap hver ledning rundt tannen to eller tre ganger.

9.

Ta gjenværende ledning tilbake til sløyfen. Vri den resterende ledningen rundt løkken. Øverst på ledningen skal det se ut som en opp og ned hengemannens nese.

10.

Fest tannen til et kjede eller annet smykke.

Å samle hajens tenner er en morsom hobby for unge og gamle. Når du finner en hajtann som er hel, ser den ut som en 'Y' -form. Innpakning av denne formen i tråd eller snor er en enkel prosess som holder den tann stabilisert uten fare for å falle av. Dette forhindrer behovet for boring av tannen og bidrar til å holde den intakt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------