Stilling: ovs0

Hvordan Bead Seed Step-by-Step

 

1.

Bruk snoren som en veiledning for hvor lenge du skal kutte ledningen. Draper strengen rundt håndleddet ditt for et armbånd eller halsen din til et kjede. Klipp strengen når den er til den lengden du vil ha.

2.

Mål strengen og legg til 10 tommer. Kut ledningen til denne måling ved hjelp av wire cutters.

3.

Brett ledningen halvveis for å finne midtpunktet. Marker midtpunktet med den svarte markøren.

4.

Legg krympekransen 4 tommer fra en av endene av ledningen. Bruk krympeverktøyet til å krympe perlen og fest den på plass.

5. Legg ut en klut på flatflaten. Spred ut perlene på kluten, som hindrer dem i å komme vekk fra deg.

6.

Bruk ledningspunktet til å hente frøperlene i den rekkefølgen du vil ha for kjede eller armbånd. Bruk markørnotasjonen som en guide hvis du vil legge til et større pryd på midten av smykkestykket.

7. Legg til frøperlene til du har ca. 4 tommer igjen på enden av ledningen. Legg låshalvdelene i begge ender av ledningen og bruk krympverktøyet for å sikre dem på plass om nødvendig.

8. Trim overflødigene av ledningen ved hjelp av wire cutters.

/ p>

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker en nål og en tråd for å lage et prosjekt med frøperler, bruk nålens punkt for å hente perlene . Dette er mye enklere enn å prøve å plukke opp perlen med fingrene og plassere den på nålen.
  • Du kan legge dekorative sløyfer til smykkene dine hvis du vil. Begynn å arbeide i midten av ledningen og når du har spenret alle frøperlene, vri ledningen rundt seg selv for å lage en løkke. Fortsett å legge frøperlene som arbeider på den ene siden av løkken om gangen for å fullføre brikken.
  • Bruk alltid ledningsskiver for å kutte ledningen. Hvis du bruker sakse, vil ledningen skade dem, og etterlate hull i bladene.
  • Bruk av frøperler til å lage, kan være vanskelig, spesielt for nybegynnere. Frøperler er så små at det er nesten umulig å plukke dem opp med fingrene. Hvis du vil lage perlehåndverk ved hjelp av frøperler, må du først lære et par triks av handelen. Å kjenne disse triksene vil gjøre ditt arbeid bestrebe seg så mye lettere og morsomt, og du vil faktisk kunne klare det.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------