Stilling: ovs0

Håndverk ved hjelp av Candy Canes

  Candy canes er ikke bare søte å spise, men kan brukes i noen håndverk prosjekter som vil legge til ferie ånd i huset ditt eller lage gode gaver. Candy canes er et symbol på høytiden, og vil se festlig ut som en del av ferien dekorere. Bruk forskjellige fargete candy canes til et mer interessant resultat.

Candy Hearts

Lag candy hjerter til en god godbit når som helst på året. Lag en hjerteform ved å snu to candy canes innover for å danne toppen av hjertet, og krysse bunndelpartiene over hverandre. Fest dem med en varm limpistol. Slip bånd rundt dem for ekstra dekorasjon, eller lim små, harde candies på candy canes for mer søthet.

Peppermynte Rein

Vri en brun rørrenser under den buede delen av candy cane. Trekk den opp slik at sidene er like, og vri for å sikre seg. Bøy rørrørens ender for å danne rensdyret. Bruk en varm limpistol eller hvitt lim for å plassere google øyne på sidekanten av candy cane s krok, og lim en liten fuzzy rød pom pom til slutten av candy cane for en lys rød rens nese. Du kan knytte et bånd rundt rensens nakke og lim en liten klokke på den hvis du vil jazz reinen litt opp.

Stearinlysholder

Lag en søt og enkel candy cane lysestake av lim limekarene på krokene ned rundt et søylestearinlys. Fortsett å limke candy rundt lyset til det er dekket og krokene i candy skal ligge flatt mot en hard overflate når den sitter. Fest et ganske rødt bånd rundt candy cane candle for å fullføre dekorasjonen. Du kan også lim candy hook-side opp hvis du foretrekker det.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------