Stilling: ovs0

Håndverk med en lavelampe

  Originalt kalt Astro lampen, ble neonbeholderen av squishy blobs nå kjent som Lava Lamp ble opprettet i 1963 i England, ifølge The Great Idea Finder nettsted. Den første masseproduserte, flytende bevegelseslampen ble snart en fixtur i 'hippie u0026 rdquo; husholdninger, men har motstått tid til å bli sett på college dorms, kontorer og soverom over hele verden. Lava lamper har fått en oppdatering og har nå glitter og logo; Selv om du er ødelagt eller uklar, finner du måter å holde lyset levende.

Vase

Den koniske formen til lavelampen gjør den til en ideell måte å vise frem din siste bukett eller samling av friske plukket blomster. Hvis du vet at du ikke kommer til å bruke Lava Lampen for sine opprinnelige formål igjen, kutt ledningen, fjern toppen og rengjør væsken og goo. For ekstra innredning, lag bunnen med fargede bergarter eller kuler, og legg deretter til vann og blomster. Dekorer basen av Lava Lampen med pendle edelstener, glitter, puffy maling og klistremerker. Lava lamper kommer i så mange grunnfarger, utskrifter og design at det å kjøpe en å bruke som en vase, faktisk kan være billigere enn å kjøpe en dyr vase i butikken.

Sand Ceremony

Om du og dine betydelige andre var hippier på 1960-tallet eller bare nyte avslappede dekorasjoner, innlemme en lavelampe som et bryllup eller seremonielle håndverk. Enhetssanden seremonien innebærer å skape sand fra en strand eller farget butiksand fra to eller flere separate fartøyer og kombinere den til en. Legenden er at, akkurat som sandkornene blir sammenblandet og umulig å plukke fra hverandre, blir paret som utfører seremonien så sterk og solid sammen. En tom Lava Lamp base gjør et attraktivt display for den kombinerte sanden. Velg farget sand (tilgjengelig på håndverksbutikker og fra Unity Ceremony-nettsteder) som passer til arrangementet ditt - for eksempel bryllup eller løftefornyelse - eller bruk bare sand, smuss eller grus fra din egen bakgård. Når du og din signifikante andre har begge strømmet inn i lampen, skal du erstatte hetten og dekorere basen med glittermaling som angir datoen for seremonien.

Organizer

Hvis din Lava Lamp har mistet sin blomst, brent den sin pære eller stekt ledninger, kan du fortsatt få den daglige fordelen med en tur tilbake til sekstitallet når du setter basen inn i en arrangør. Etter at du har fjernet ledningen, rengjør den indre enheten og la den tørke, dekorere basen med innpakningspapir eller stoff som passer til temaet i rommet som går inn (se etter forsyninger rundt huset ditt, for eksempel gamle T-skjorter eller ubrukte ark). Erklære ditt eierskap av lampen ved å kutte og lime magasinbokstaver stave navnet ditt rundt lampens kant i det klare glasspartiet; Andre muligheter er å kutte ut design av dyr, blomster eller søtsaker. Når alt tørker, har du en tilpasset arrangør som venter på å bli fylt med pennene dine og blyanter, kunstforsyninger eller sminkebørster.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------