Stilling: ovs0

Håndverk ideer for barn i alderen 5 til 10

  Håndverk for barn i alderen 5 til 10 kan være mer interessant enn de som er gjort i førskoleår på grunn av Chidlrens økende motoriske ferdigheter og koordinering. Å gi muligheter for barn å være kunstnerisk styrker selvtilliten og selvfølelsen på en tid da barna begynner å være mer bevisst på sine ferdigheter og evner. Å ha nye og kreative håndbøker ideer på plass og gi barn i alderen 5 til 10 ros over sitt arbeid styrker fysiske evner og følelsesmessig velvære.

Beanbag Balloon Balls

Å lage disse bønneballongene baller er nesten like gøy som å leke med dem etterpå.Det er ikke dine normale bønner som de er laget med ballonger. Det er ikke nødvendig å sy, og det tar omtrent 45 minutter til en time å fullføre prosjektet. Elementer som trengs for båten er tre ballonger som er 11 tommer i diameter, en trakt, 3/4 kopp tørkede bønner og saks. Blås en ballong opp halvveis og hold åpningen stengt i omtrent et halvt minutt for å strekke ballongen ut. La luften forlate en s du plasserer trakten i ballongåpningen. Skyv bønnene inn i ballongen nedover trakten. Klipp av den øverste delen av ballongens hals. Du trenger ikke å knytte ballongen, bønnene vil ikke spyle ut da ballongen vil lukke seg rundt dem. Klipp av de to siste ballongens hals. Skyv ballongene over den som er fylt med bønner.

Blekt T-skjorte

Mellom 5 og 10 år går barna inn i kunstens 'skjematiske' og 'realisme' -skalaer, tegner flere og flere detaljer, i henhold til til barns selvværd nettsted. Tegne et design på en T-skjorte er en enkel måte å oppmuntre barn til å tegne og er permanent med blekepenner. Advarsel: dette håndverket bør gjøres med voksen tilsyn og i gamle klær så det vant 'Uansett om barnet får blekemiddel på dem. Arbeid i et område utendørs eller med vinduer og god ventilasjon, da blekets sterke lukt kan forårsake sykdom. Det er nødvendig med en farge T-skjorte, et stort stykke papp, kritt, papirhåndklær og blekepenn. Trek i t-skjorten, bruk krittet til å tegne bildet. Trekk over krittet med blekepennen med voksenovervåkning. Se etter som fargen endres og bleker ut der du trakk på skjorten. Dette kan ta opptil to timer.

Dukketeater

Barn i alderen 5 til 10 liker å late, og å lage en dukketeater er en fin måte å fostre fantasi og oppmuntre gruppespill. Denne søte dukketeater er den perfekte størrelsen for håndholdt pinne eller fingerdukker. trengte en stor kornboks, håndverksmaling, konstruksjonspapir eller stoff, lim, saks og blyant. Kutt lokkene på toppen av kornkartongen. Lakk eller dekk boksen med byggepapir. Kutt et rektangulært hull foran kornboks for scenen. Skjær små gardiner fra stoffet og lim dem på toppen av rektangelet. Lag bakgrunner av annerledes farget byggepapir for hver scene.

Stickpupper

Håndholdte puppetopp er morsomme å bruke i et lite dukketeater. Du kan lage dyr, insekter, fisk, mennesker og andre gjenstander for et dukkeshow ut av disponible skumbrett. Elementer som trengs, er skumbrett fra matkartonger, saks, strå eller popsicle-pinner, penner, blekkmarkører, tape, googly-øyne, byggepapir og garn. Hvis du skulle lage en kattdukke, ville du tegne en kattes hode på engangsbrettet. Klipp ut kattens hode. Bruk markørene til å farge en munn og nese. Lim garnet på for whiskers og googly øyne for øynene. Lim kattene 'hodet på en halm eller popsicle pinne.'

Utklippstavle

Dette kule utklippstavlen er morsomt å lage og hjelper barn i alderen 5 til 10 å bli organisert hjemme eller på skolen. Styrene lager også gode gaver til lærere. Elementer som trengs, er et treutklippstavle, maskebånd, tavlefarge, klistremerker, glitter, lim, varm limpistol, et stykke snor eller bånd, penn og et lite notisblokk. Advarsel: Dette prosjektet krever bruk av en varm limpistol og bør gjøres med hjelp av en voksen. Mal ut utklippstavlen med tavlefarge og la den tørke. Ved hjelp av en voksen bruker du limpistolen til å lim notisblokken nær bunnen av utklippstavlen. Fest båndet rundt en penn og lim det til toppen av utklippstavlen. Dekorér utklippstavlen med klistremerker eller hva du vil.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------