Stilling: ovs0

Håndverk for å lage dine egne bamser og fulle dyr

  Med grunnleggende sy ferdigheter og enkle mønstre, kan du lage koselige utstoppede dyr og bamser hjemme. Dette håndverket for barn og voksne kan kile fantasien og gjøre bruk av gammelt stoff og forestillinger. Endre enkle mønstre for å lage forskjellige størrelser eller arter av kosete venner. Du kan bruke en rekke stoffer, men filtduken er sterk nok til å tåle selv barnets tøffe kjærlighet. '

Sock Monkey

Denne klassiske apen laget av et par sokker er et hyggelig prosjekt for En vintage design avicionado. Med bare et par lange fargerike sokker, får noen få kutt og søm til liv. Klipp en innvendig sokkel i lengderetningen fra ankelhullet til hælen. Stikk opp de to halvdelene for bena. Strikk sokkens fot for apenes kropp, fyll bena med stopp eller stoffskrap, og stikk opp din lille simianvenn. Bruk den andre sokken til halen, armer, hode og ører. Klipp en 1 '-seksjon fra hele lengden på den andre sokken, sy den langs siden og bunnen og legg den så du har en lang slange, ellers kjent som din ape s hale. Klipp resten av sokken i tre deler: hæl, fot og ankel. Klipp ankeldelen i to og lag to lange, tynne armer. Forvandle hælen til apenes ansikt med ekstra knapper for øynene. Den gjenværende fotdelen fungerer som ørene.
Dette klassiske leketøy kan gjøres med alle slags sokker så lenge de har en kontrastfarget hæl og en fin lang ankelseksjon.

Felt teddybjørn

Filt stoff er morsomt og enkelt å jobbe med. For å komme i gang med å lage bamse, spore björnens form (eller, hvis du foretrekker et annet dyr) på papp eller stivt papir. Legg to lag av din filt ut flat og pin papiret til stoffet. Forsiktig skjær ut mønsteret og la omtrent en tomme stoff rundt kanten. Ved å bruke enten en maskin eller en håndsøm, sy de to stykkene sammen, og la en åpning være for fyllingen langs en rett side. Strikk din bjørn med stoffskrap eller håndverkfylling, stikk ham opp og pynt ansiktet med knapper, mer filt eller andre stoffdekorasjoner som blonder eller rick-rack.

Lovebird

Lag en bedårende kylling med et veldig enkelt mønster . Velg ett eller to stykker stoff minst en fotfirkant og sy dem i en eggform, slik at hullet er åpent for utfylling. Snu den slik at masker er på innsiden, og ting. Bruk følte for å lage føtter, hår og en nebb hvis du vil, eller til og med en liten lomme eller et dekal for magen. Mønsteret som foreslås på MollyChicken.com er bare et utgangspunkt. Du kan ta Lovebird-mønsteret i mange retninger, skape en ugle, skilpadde eller hva fantasien din støter på.

Vaskdukkdukker

Vaskdukkdupene hjelper barna til å minne om at renslighet kan være morsomt. Eldre barn vil elske å lage noe de kan bruke hjemme, og yngre barn og smårollinger vil ha det gøy i karet med disse goofy dykkede dukkeklutene. Spordyrformer på flere vaskekluter. Spor formen på dyret du vil lage og pin det til en tolags bunke med vaskekluter. Klipp rundt mønsteret og sy rundt tre sider, og la nedkanten åpne for hånden din. Ørene, armer, hale og andre dyrefunksjoner kan legges med en tredje vaskeklut, eller ved å sy andre kontraststoffer på. Finn mønstre du kan skrive ut og bruke på nettsiden til Sewing.org, eller du kan planlegge og spore dine egne dyr.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------