Stilling: ovs0

Håndverk Prosjekter Bruke gamle brettspill

  Selv om de ikke lenger har alle sine brikker, tilbyr gamle brettspill mulighet for produksjon lenge etter at familien din har vokst opp dem. Håndverksprosjekter som bruker gamle brettspill, er den perfekte gaven til dødelige spillere. Skrap-til-skatt håndverk kan bli quirky tilbehør til et spillrom eller dekorasjoner for et fellesskap spill natt.

Decoupaged Paper Play Money

Du kan bruke papirpenger revet i mindre stykker til decoupage papir mache bokser, sko bokser eller gamle matbokser. Ved å dyppe pengestykkene i vannfortynnet håndtak lim og påføre dem på overflaten av boksene, kan du lage en collage-dekket boks. For en langvarig overflate, vil sprøyting eller belegging av ferdigproduktet med forsegler beskytte boksens overflate. Boksene kan brukes til å lagre spillstykker av nyere spill eller som ekstra lagring i et spill eller barns rom.

Spillbrett Journal Cover

Det harde kortet av gamle spillbrett kan bli deksler for en dagbok eller dagbok. Bruk den beste og mest fargerike delen av brettene og en notisblokk med bindemiddelhull som et mønster. Ved å peke hull i kuttbrettene, på samme steder som hullene i notisblokken, kan du feste boken sammen med nøkkelringer, bånd eller håndverk. Du kan bruke et notisblokk uten bindemiddelhull, men du må bruke en bore for å bore hull gjennom notisblokken for å feste spillbrettdekselet.Hvis du vil ha en mer ferdig ser til kantene på det kutte spillbrettet, du kan inkke eller male kantene med en svamp. Når journalen er satt sammen, kan du pynte spillbrettet ditt med gamle spillbiter, knapper, paljetter eller glitter.

Board Game Picture Frame

Du kan resirkulere gamle bilderammer fra din egen personlige stash eller de du har plukket opp på butikkbutikker eller garasjesalg for dette prosjektet. Rammerne kan kreve et lag med maling i hvilken som helst farge du liker. Deretter kan du limle spillstykker til overflaten ved hjelp av klebrig eller kunstig lim eller en varm limpistol. Som en ekstra berøring kan du opprette en fotomatte med et gammelt spillbrett eller til og med spillboksen. For en perfekt passform til rammen, er det nyttig å spore en fotomatte på spillbrettet først før du kutter den ut. En håndkniv fungerer bra for å skjære gjennom tykk kartong av spillbrett.Disse bildene rammer gode gaver til gjester på et spill nattfest. For en overflod av forsyninger kan du kjøpe ekstra brettspill på en bruktbutikk.

Game Night Coasters < / h2> Du kan bruke de resterende biter og biter fra tidligere spillbrett håndverk for å lage enkle coasters. En håndbrikke fungerer godt for å skjære spillbrettene i firkanter, sirkler eller enkle kakeskjærformer for dine coasters. Du kan eksperimentere med glitter eller stempelmalte bilder for ekstra pynt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------