Stilling: ovs0

Håndverk Idéer for barn som deltar på dansleirer

  Barn som går på danselager får ikke bare øve sine dansevner, men deltar også i andre aktiviteter som å lage håndverk under nedetid. Dance-inspirerte håndverk hjelper ungdommer til å huske sin tid på danselege ved å la dem lage minner for å ta med hjem og vise sine venner og familie.

Streamers

Påfør lim på utsiden av et tomt papirhåndklerør. Vik farget bånd rundt røret, jobber fra den ene siden til den andre til du er en fjerdedel av en tomme fra toppen. Punch ni hull rundt toppen av den båndfrie delen av røret med hullhull. Klipp ni stykker bånd slik at hver er 46 tommer lang. Trekk et bånd gjennom hvert hull og knyt for å sikre.

Kranser

Spor minst fem former på et stykke cardstock som vanligvis er forbundet med dans, for eksempel ballettsko og notater med en stencil. Klipp formene ut av kartongen. Lim hver form på en vanlig krans. Skisse fasene på kransen ved å tegne dem med glitterlim. Legg prikker lim rundt kransen. Sett en sequin på hver prikk av lim. Klipp et bånd slik at det er 12 inches langt. Fest båndet rundt toppen av kransen. Flytt kransen til et område hvor det vil være uforstyrret til limen tørker.

Leg Warmers

Klipp ermene av en gammel genser med et saks. Legg ermene flatt på et bord. Skriv ordet 'Dance' på ermene ved hjelp av håndverksmaling. Tegn linjer med lim på ermene i et mønster. Hell glitter på limen. La håndverket male og lim tørke. Løft de innredede ermene av bordet og rist dem forsiktig for å fjerne overflødig glitter. Legg ermene tilbake på bordet, dekorerte siden ned. Dekorer den unadorned side av ermene akkurat som du dekorert den andre siden. La benet varmes tørt grundig.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------