Stilling: ovs0

Håndtrykk Håndverk for barn

  Små håndtrykk gjør søte håndverk. Barna vil elske å sette en del av seg selv i sin kunst, og disse håndverkene gjør fantastiske gaver til bestemødre og foreldre. Barn kan gjøre mange ting med sine håndtrykk, inkludert sesongprosjekter, samt daglige ideer for moro.

Tree

Hjelp barnet ditt å spore armen fra albuen helt til hånden og fingrene på brunt byggepapir. Kutt det ut og lim det til hvitt eller blått byggepapir. Armenen vil være stammen og hendene grenene. Lag nå bladene, men du ønsker det. Du kan hjelpe barna til å fingermaling oransje høstblader (eller grønne blader) ved hjelp av vaskbare maling, eller barna kan kutte ut bladformer og lim dem på grenene. Ikke glem å lim på bomullsbolter for skyer.

Kurv

Klipp ut halvparten av en papirplate, og la felgen stå på plass. Lakk papirplaten i hvilken som helst farge. Ta et tynt stykke papp som baksiden av en frokostblandingskasse) og legg den på en flat overflate. Spor platen på pappa og kutt den ut. Tape den på baksiden av platen. Dette vil danne en lomme for kurven din, som du kan Legg godbiter eller kort. Spor barnets hånd fire eller fem ganger (avhengig av hvor stor hånden er) og klipp ut håndtrykkene. Tape dem sammen på kanten av platen for å danne kurvhåndtaket.

Butterfly Painting

Bruk vaskbare maling, la barna male sine hender og press dem på et stykke konstruksjonspapir slik at håndflatene rører og fingrene danner vinger. Et sett med utskrifter vil være det øverste par vinger, den andre angir bunnparet. Ha barna fingerfargesteder på sommerfuglen. Mal en svart linje i midten for å danne sommerfuglens kropp.

Fancy Hand

Få barnet ditt å spore armen fra albuen ned på et stykke hvitt kort eller byggepapir. Lim det til et stykke Bruk farger for å fargelegge 'neglelakk' og hold fast på juveler og rhinestones for å lage ringer og armbånd for hånden.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------