Stilling: ovs0

Great Scrapbooking Ideas

  Scrapbooking er mer enn bare en hobby. Når du oppretter en utklippsbok, lager du et øyeblikksbilde av hva livet ditt er på en bestemt tid. Skrapebøker er forbedrede fotoalbum og inneholder papirer, journalposter, klistremerker og utsmykking i tillegg til fotografier. Scrapbooking er en morsom og vanedannende hobby, og du kan finne alt du trenger for å lage din utklippsbok i en håndverksbutikk eller i utklippsbokvarebutikk.

Beskjære en hobby

Hvis du har en favoritt hobby, aktivitet eller samleobjekter, lager du en utklippsbok rundt interessene dine. Hvis du strikker, lage en utklippsbok som følger strikketuren din, fra å lære å strikke for å fullføre prosjekter. Hvis du samler antikviteter, lage en utklippsbok som beskriver turer til eiendomssalg eller auksjoner; Ta med detaljer om hver av dine fantastiske funn. Uansett hvilken aktivitet du liker, bygger du en utklippsbok som omfatter hobbyen din, vil gi deg en unik måte å revidere tidligere prestasjoner og dele dine interesser med andre.

Gå 3-D

I stedet for å plassere dine minner i en flatt lukket miljø som et album, bruk din utklippsbok ideer til å dekorere objekter du kan nyte hver dag. En enkel trebit eller oppslagstavle kan bli et objekt med stor skjønnhet når du legger til et personlig preg med utklippsboksprodukter og fotografier. Tilnærming tredimensjonale prosjekter på samme måte som du gjør en utklippsbokside. Velg tema, velg bilder, papirer og utsmykking og fest ved hjelp av syrefri lim.

Lag en årbok

Følg familien din gjennom hele året, legg til sider hver måned og ferie. Du kan krønike bursdager, feire oppgraderinger og spesielle arrangementer, og bare dokumentere hverdagen i utklippsboken. Velg en spesiell utklippsbok i begynnelsen av året, og sørg for at den er stor nok til å holde et helt års sider verdt. Dekorer dekselet med familienavnet ditt og året, og legg deretter til sider hver måned. En samling av familie årbøker gjør en flott skjerm, og det er morsomt å gå gjennom boken på slutten av året.

Beskjær på klut

Bruk fotopapirpapir (plassert i stoffhåndtaket til en hvilken som helst håndverksbutikk) for å overføre din favorittbilder til en stoffveske eller putehåndkle. Du kan dekorere den resulterende bildebåndbokstilen ved hjelp av permanente markører, maling og pynt fra samlingen din. Du kan også lage en digital utklippsbokside på datamaskinen din ved hjelp av et maling- eller scrapbookingsprogram, og skriv deretter ut Siden legger ut på overføringspapir og legger det på et stoffelement.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------