Stilling: ovs0

Forskjellige måter å hånd perle halskjeder

  Det er mange forskjellige måter å håndlegge halskjeder som strekker seg fra strengeteknikker, perle veving teknikker og syet perle design. Halskjede design kan kombinere mer enn en teknikk for å lage egendefinerte smykker stykker. Uansett om du foretrekker å lage smykker med billige frøperler eller kostbare krystaller, oppdag hvordan man kan håndkrave halskjeder som passer til din personlige stil.

Stringing

Den enkleste måten å håndlegge perle halskjeder på er å strikke en rekke perler på perle ledning eller beading ledning. Mest brukte med 4 mm perler og større, strengestråler gir deg mulighet til å skape særegne design basert på typen, størrelsen og fargen på perlene du velger. Opprett halskjeder som strekker seg i lengde fra en montert choker til en flytende opera stil. Ulike strengemønstre for kjedeutførelser inkluderer et Y-kjede og et lariat. Begge typer er mer enn en enkel streng. Begynn strenger perler på et Y-halsbånd over fordoblet beading ledningen; legg til en fokal perle i midten av ledningen før du dobler, hvis du vil. Separat strengene for å lage armene til Y når basen er ønsket lengde. Lariater er forskjellige fra standardstrenger fordi de ikke har klemmer. Lariater er lange, beaded tau som du kan bære på mange måter ved å løve rundt halsen din. Hver ende av lariatet er ofte særegent med beaded frynser, beaded loops eller store fokalperler.

Veving

Perle vevler bruker flere teknikker for å håndkrave halskjeder. Den rette vinkelen vever, peyote søm og murstein er tre populære måter å lage håndvevde beaded halskjeder. Peyoten og mursteinen bruker primært frøperler til å lage perlehalsemønstre, men den rette vinkelveven bruker 4 mm og større perler for å lage designene. Peyote og murstein er teknisk beading masker, men de er klassifisert som hånd veving teknikker. Du kan bruke beading wire, beading tråd eller myk monofilament linje for å skape en rett vev veve design. Selv om det er mulig å jobbe med en peyote eller en teglsting av halsbånd med perlestreng eller monofilament, er begge sømmer enklere å lage med en beading nål og tråd som frøperlene har små åpninger.

Stitching

Håndsting perler for å lage et kjede er tydelig i nettmønstre og beaded frynser. Netto halskjeder ligner filigrandesign med intrikate mønstre av frøperler. Med mindre du er en dyktig perlekunstner, trenger du et perlemønster for å sy et nett halskjede. Beaded frynse er en sømdesign som fungerer av en beaded streng. Hver perle i strandruten kan være enden perle i en bånd av frynse. For eksempel, passere beading nålen gjennom en perle på en streng og legg deretter til ønsket perler for lengden av frynsestrengen. Avslutt frynsestrengen med en liten frøperle som fungerer som en stopper for frynsene. Hopp over frøperlen og pass nålen tilbake gjennom alle frynsekulene. Send nålen tilbake gjennom perlene på halskjedet og avslutt perlen hvor du vil henge en annen frynsestreng.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------