Stilling: ovs0

Familie håndverk for barn

  Håndverk kan lære barna om mange fag; bruker et morsomt format som holder dem interessert og lærer. Hjelp barna dine å lære om deres familie ved å lage håndverk som inneholder ulike elementer av familien. Disse håndverkene fungerer ikke bare som gode læringsverktøy, men de kan også hjelpe deg og barna dine vokse nærmere.

Familiehåndtrykkkjede

Påminn hver person i familien hvorfor de er spesielle med en familiehåndsvisningskjede. Ha hver person i familien hold en hånd mot et ark papir. Du kan bruke vanlig hvit eller farget papir, men bruk en tykkere type papir, for eksempel kartong eller byggpapir. Spor hver persons hånd, og kutt ut håndutskriften. Ta en svart markør og skriv personens navn på toppen, og oppsøk hvorfor personen er spesiell. Bruk hullhull til å lage hull øverst og nederst på hver håndutskrift, og bruk små garnstykker for å knytte hendene sammen. Heng håndskriverkjeden i stuen eller et sted hvor alle vil se det.

Familienavn

Hjelp barn å lære å skrive navn ved å lage familie navnekoder. Bruk et ark med stikkord-stil koder for denne aktiviteten. Med små barn, prøv å bruke ekstra store etiketter, som den typen som kommer seks til et ark. Gi barna markører og få dem til å tegne et bilde av familien. Etter at de er ferdige, hjelp hver enkelt av dem til å skrive navnet deres (enten fornavn eller fornavn og etternavn sammen) øverst på navnetaggen. Stikk hvert navnemerke til barnets skjorter under en familieaktivitet. Få dem til å lese hverandres navneskilt.

Familietre

Dette prosjektet hjelper barn å lære om familien, inkludert familiemedlemmer hvem som ikke bor sammen med dem eller som kanskje ikke fortsatt lever. Trekk ut et stort tre på et stykke plakatbrett og farg det inn med markører. Sørg for å tegne i mange epler i treet, en for hvert familiemedlem Barnens epler går på toppen av treet, med foreldrene under dem, besteforeldrene under foreldrene og så videre. Når du er ferdig med å gjøre treet komplett med epler, skriv ut små bilder av hvert familiemedlem. Skriv personens navn øverst på eplet og lim bildet under. Heng familietreet på veggen, slik at barna dine kan lære om familien de kommer fra.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------