Stilling: ovs0

Enkle ideer for vårhåndverk

  Våren har alle brast for å komme ut og nyte oppvåkning av en helt ny jord. Enkle ideer til vårhåndverk gjenspeiler den naturlige skjønnheten i sesongen og tilbringer tid med å nyte det. Grav gjennom resirkuleringsbøylene og overlattskomponenter for inspirasjon på å skape morsomme og fantasifulle håndverk til våren.

May Day Flower Containers

May Day-kurver er tradisjonelt gitt ut den første dagen i mai. Du henger dem på mottakerens dørknapp og løper bort. Hvis mottakeren ser deg, kommer de til å kysse deg. Det lurte spillet kan være morsomt for barn, som også kan bli involvert i å forberede blomster i en spesiell beholder.Gi barna flere valg for blomsterbeholdere. Gjenvinningsbokser, glassburer eller plastvannflasker er gode kilder, eller kutte lommer fra gamle blå jeans for å lage små poser. Maling, stoff, papir eller klistremerker kan brukes til å dekke beholderne. Sett ut en rekke knapper, paljetter, pompoms og glitter for utsmykking. La barna velge egne materialer for å lage sine mesterverk.Poke hull langs tennkanter eller jeanlommer for å feste en tråd, garn eller streng for et håndtak. Vri håndtakene rundt fælgen og halsen på krukker og flasker.

Pinwheels

Du kan bruke utklippsbokpapir, tapeter eller gjenstander av tekstiler til å lage enkle fjærpinnehjul. Pinwheels starter ut som en firkant, vanligvis mindre enn 10 inches. De er kuttet fra hjørner av torgene til nesten midtpunktet. Hvert annet hjørnepunkt er foldet over til midten og festet på en blyant viskelær. Hjemmelagde pinwheels kan brukes som funksjonelle leker eller dekorative plantepokes.Experiment med størrelser og materialvalg. Ved å lime to forskjellige firkanter, bak-til-bak, ser du kontrasten av de to sidene etter at du har brettet tannhjulet.

Patio Candle Holders

På en vårkveld på terrassen ser det ut til å lyse lys tiltrekke hver bug i miles. Opprette lysestaker fra resirkulerte containere er et enkelt håndverk som frigjør deg for å slå av de bug-tiltrekkende overlysene.Fest gammelt vindu skjermer rundt krukker og binde med håndtråd for å sikre. String perler på håndverket wire og vikle rundt krukker, eller fyll en krukke halvfull av et utvalg av perler og knapper og legg et stearinlys på toppen.Tinn bokser gjør enkle, langvarige luminarias. Etter stansing av hull i siden av boksene og plassering av et lys inne, lyser lyset av lyset gjennom. Fyll boksen med vann og frøs den før du setter hull i den for å hindre at tinnet bøyes. Pek et negl inn i siden av den frosne kanen for å lage det mønsteret du ønsker.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------