Stilling: ovs0

Easy Painting Crafts

  En pensel er et typisk redskapsverktøy, men det er mange prosjekter utenfor easel som kan være til nytte av malingsteknikker. Du kan gjøre enkelt maleri håndverk for prosjekter som lysestaker eller speil. Noen tips og kunnskaper vil hjelpe deg med å organisere et tilfredsstillende malingprosjekt.

Stearinlys

En lysestake er en god base for et maleri-prosjekt, og det finnes flere muligheter for farge og stearinlys. Du kan bruke en gammel glassburk, en glasskopp eller en vanlig lysestake og jazz den opp med akrylmaling. Hvis du bruker et gjennomsiktig produkt, vil flammen av et tentt lys skape fargerike skygger.

Speil

Innredning av et grunnspeilet med akrylmaling gir en stilig touch til et ellers vanlig stykke. Oppdater speilens ramme ved å gi den en fargerik lakk, eller maler direkte på speilet. Prøv en delikat blomsterkrone eller vintrykk på glasset, eller bruk malerens tape for å lage striper og geometriske former.

Møbler

En enkel lakk maling kan drastisk oppdatere et battered møbel. Slå ned en gårdssalgsstol eller endebord og gi den et skvett av rødt eller grønt, og legg til en moderne og trendy touch med liten utgift. Du kan også male en veggmaleri på baksiden av en spisestue eller bord, noe som gir den en kunstnerisk flair som viser dine talenter.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------