Stilling: ovs0

Doll Making Prosjekter

  Mønstre er en del av dukkeprosjekter, samt interessante tekstilstrukturer og trimmer. Disse prosjektene er også laget av andre medier som papir. Å velge et tema, for eksempel en landdukke, vil inspirere deg så vel som begrense de typer forsyninger som trengs for å lage båten. Pre-made dukke deler som et kropps- og dukkehår er tilgjengelig på dukkebutikkforsyningsbutikker.

Klutdukke

Angel og cupiddukker er ofte laget ved å bruke en prefabrikert dukkehus. Husk at det finnes en rekke organer som er laget av forskjellige teksturer som klut, porselen og vinyl. Velg en komplementær myk kropp dukke i henhold til ditt design. Lag en skisse av dukken med antrekkdesign før du skjærer prosjektmaterialet. Velg myke teksturer som satin eller silke, samt georgette og chiffon for en luftig følelse. Innlemme trimmer som glassperler, så vel som paljetter, for å dekorere kjolen.

Papirdukker

Klærutskrifter laget av papir brukes til å kle på papirdukkeformer. Ved å tegne en mote illustrasjonsmodell som dukken, er forskjellige typer plagg som topper, bukser og kjoler, skissert og farget, så vel som kuttet ut. Utvidede faner legges ofte rundt plagget papirformet for å brette seg sammen og holde på plass. Ulike teksturer brukes på papirplaggene, for eksempel pruting av et mønster for å lage en strukturert utskrift, samt metalliske penner, maling eller glitter for å lage grafikk. Det er også nettsider som er tilpasset papirdukke dressing, som vil inneholde en rekke dukkefigurer, og du vil også kunne lage din egen avatar.

Country Theme Dolls

Selv om de ikoniske Raggedy Anne og Andy dukkene vanligvis er tilknyttet med country dolls, andre versjoner med land inspirerte ginghams samt eyelet blonder trim er også laget. Som et alternativ, lage et quilt inspirert lappeteppe for dukkens forkle kjole. Velg enten en klut eller et mykt skulpturert legeme for dukken, som vanligvis har sammenføyde bevegelige armer og ben, samt garn til dukkeens hår som et alternativ. Pass på at du spørre om høyden på de myke skulpturdukkene, som ofte gjøres i livsstilsmodeller. Dukkeopprette nettsteder tilbyr ofte gratis mønstre for temaer som folk og vintage.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------