Stilling: ovs0

Cross Stitch u0026 Country Crafts

  Det er ingenting som landsstil å sette deg rolig og føle deg hjemme. Og landhåndverk har blitt skapt for hånden i mange år, så det er ingen grunn til at du ikke kan puste opp noen egen hjemme-stil. Følgende er noen ideer for å legge til et snev av land i hjemmet ditt.

Apple mamma og pop

Rynkete applefolk er enkle å lage og en glede å ha rundt. Start med et forsiktig skinnet eple, og kutt et hull i bunnen for en blyant og hull for øyne, ører, nese og munn. Legg til ekte kutt for rynker. Sett inn tørkede tranebær, rosiner eller nelliker for øyne, ører, nese og munn. Sug hele eplet i sitronsaft i noen minutter for å sørge for at det ikke blir brunt når det tørker. Hold den ene enden av en blyant i bunnen av eplet, og hold den andre enden av blyanten i bunnen av en Styrofoam kopp. Sett eplet i vinduskarmen og se det visne, noe som skal ta om lag to uker. Når det er tørt, kle det opp. Lag en rynket heks til Halloween, eller spottbildet av bestefaren din bare for latter.

Klær på klær

Klær opp et vanlig hvitt lys med ganske pressede blomster. Bruk eggehvite til å feste blomstene til lysene i et mønster du liker, og forsiktig deretter dyppe lyset i klar voks. Når det er tørt, har du et vakkert kledd lys med blomster fra din egen bakgård.

Cross Stitch Christmas

Lag mange små julepynt ved å krysse små strømper, kranser, klokker eller andre Jul-tema bilder. Still bildene i små rammer, og heng dem fra juletreet ditt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------