Stilling: ovs0

Creative Craft Project Ideas

  Å lage håndverk enten alene eller med en vennegruppe, er en fin måte å få kreative juice flytende og ha en hyggelig tid mens du gjør noe du kan bruke, bruke eller se på. Du kan også gi dine håndverkprosjekter vekk som gaver til bursdager, bryllup eller i løpet av ferien.

Bord Linens

Selv en begynnende sømstress kan gjøre serviett og kjøkkenhåndklær. Se etter bomull eller linduk i solide farger eller et søtt mønster. For å lage servietter, sy sammen to kvadrater av stoff. Lag tehåndklær ved å brette seg over og sy alle fire kanter av stoffet for å skjule råkanten. Hvis du kan brodere, kan det være lurt å sy din initialer eller en enkel design i håndklær eller servietter. Du kan også lage plassmatter ved å plassere et tynt stykke bomullsbatteri mellom to stoffrektangler og quilting av stykkene sammen. Lag vakre serviettholdere fra stykker av wire formet til en ring og dekorert med små perler.

Smykker

Håndlagde smykker kommer i et bredt spekter av former og stiler. Gjør store, klumpete perler på et stykke snor for å lage et dramatisk kjede. Fest ulltråd rundt plast armbånd for å lage teksturerte, spennende armbånd. Klipp ut små portretter av barna dine, og legg bildene til små låseskjermer eller fjern pendler. Bruk ringer for å feste bildene til en kjede. Å lage halskjeder fra leireperler eller makaroner er et flott håndverk å gjøre med små barn.

Kollage

Du trenger ikke å være spesielt talentfull eller smidig til å lage en collage. Bla gjennom favorittmagasiner og se etter bilder som du liker. Klipp ut bildene til du har nok til å dekke et stykke plakatbrett eller et lite lerret. Du kan også bruke fotografier du har tatt, men du må kopiere bildene først, siden fotopapiret ikke limer vi vil. Lim hvert bilde til overflaten på en hvilken som helst måte du ønsker. Du vil kanskje arrangere bildene først og deretter lim dem. Pak collagen med et belegg av decoupage lim.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------