Stilling: ovs0

Creative Bead Crafts

  Perler har en lang historie. De eldste perlene ble oppgradert til dato (fra og med 2010), på et arkeologisk område i Frankrike kalt La Quina, kommer fra Neanderthal-perioden, ifølge Museum for gammel og moderne kunst (se referanse 1). Perler brukes på mange områder, inkludert religion og dekorasjon. Deres utbredt tilgjengelighet har gjort dem til et populært materiale for håndverkprosjekter.

Perle smykker

Perle smykker er en av de mest populære typer perle håndverk. Perler kommer i et bredt utvalg av materialer, for eksempel metall, plast, tre og glass. Dette gir smykkermaskinen betydelig breddegrad ved å bestemme hvordan man nærmer seg et bestemt stykke. Perler kan brukes til å lage enkle armbånd eller ekstremt komplekse halskjeder, samt øredobber og jevne briller. Å lage perle smykker vil kreve noe grunnleggende utstyr, for eksempel perler og wire, samt smykker tang, flush cutters og crimping tang.

Perle Angels

Et perle prosjekt egnet for høytiden, krever perle engel ornamenter bare grunnleggende verktøy og tålmodighet. De krever bare wire cutters, 1,5 meter av 24-gauge wire og perler (8mm, 16mm og 3x6mm). Bortsett fra å kutte ledningen, kan resten av arbeidet utføres for hånd, noe som gjør det passende for både barn og voksne.

Bead Hat Bands

Bead Hat-båndene kan gi en fargerik aksent til en blid, farge cowboyhatt. En tilnærming krever en nål, perle tråd, frø perler og en stripe av tynt skinn lenge nok til å omringe hatten. Påfør det ønskede mønsteret på læret med et nonpermanent medium, som for eksempel kritt, og så stikk frøperlene langs mønsteret. Påfør lærstrippen til lommen med lim. En annen tilnærming innebærer å bruke en perle vev for å lage hele mønsteret med perler. Det ferdige stykket vil fortsatt være festet til en strikke av lær eller klut, som må festes til hatten. Å lage et luebånd på denne måten kan generere problemer, som inkonsekvent størrelse, noe som gjør søm direkte på lær eller klut et foretrukket alternativ.

Perlebokmerker

Et perlehåndverk egnet for de som liker bøker, beaded bokmerker kan vise betydningen en person plasserer på å lese. Et enkelt beaded bokmerke krever kun 3/8-tommers bånd, saks og et utvalg av perler. Klipp båndet til en passende lengde, kortere for paperbacks og lengre for innbundne bøker, og bind en knute i den ene enden. Skyv et utvalg av perler ned til knuten fra den motsatte enden av båndet. Fest en knute over perlene for å holde dem på plass.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------