Stilling: ovs0

Cat Crafts for Kids

  Foreldre søker alltid etter ideer for å strekke sine barns fantasi og gi timer med underholdning. To ting som vanligvis engasjerer barn i lange tidspunkter, er håndverk og dyr. Mange barn elsker søte, koselige katter, så kombinere katter med håndverkprosjekt vil Hele små blir underholdt og vil gi kreativitet.

Enkel svart kattedragt

Med en enkel svart leotard, noen strømpebukser og et par fjærboer kan du lage den perfekte kattedraktum. Bruk svarte boa til en hale og hvitt pels rundt håndleddene og anklene. En hvit fjær boa som bare dreper rundt halsen, gjør din svarte katt til en smoking katt. Du kan lage dine egne ører ut av filt og et pannebånd eller hente et par som allerede er laget på din lokale

Cute Kitty Cupcakes

Veldig enkelt og morsomt å lage, du vil nyte denne så mye som barna dine. Bruk noen cupcake-blanding fra din lokale matbutikk og bake ved hjelp av instruksjonene på esken. Siden objektet er gøy, vil nesten hvilken som helst kombinasjon av frosting og candies fungere, men det er noen få prøvde og sanne ideer. Shoestring lakris gjør store whiskers. Gumdrops og godteri-belagte sjokolade er ideelle for øyne og nese. Prøv å kutte wafer-kaker inn i trekanter for ørene. Hvis du leter etter en litt sunnere versjon, bruk bær som bringebær, blåbær eller brombær for øyne og nese og halverte jordbær for ørene.

Ansiktsmaling

Ansiktsmaling er en billig måte å oppmuntre barnet ditt på å utvikle sin kunstneriske side. Hvis du har mer enn ett barn, kan de male hverandres ansikter. Ikke produser speilet før alle er ferdige, og de vil elske å bli overrasket over hva de har blitt til. Pass på å sjekke om vannbasert maling som angir 'ansiktsmaling' på pakken, som barns hud kan være sensitiv. Bruk glitter laget av kosmetisk klasse polyester i motsetning til glitter ved hjelp av metallflak. Eventuelle pensler fra din lokale håndverksbutikk skal være tilstrekkelig.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------