Stilling: ovs0

Animal Crafts for Children

  Dyrehåndverk for barn kan variere etter alder eller klasse. Ved å dele håndverket av dyrekategorier, for eksempel jungel, skog, hav og husdyr, kan barna også lære om de forskjellige miljøene dyrene bor i. Hunder, katter, skilpadder, fisk og andre husdyr kan også brukes . Håndverkene er ofte laget med byggepapir, fargestifter og maling.

Jungle Animal Crafts

For å lage et løve ansikt begynner du med beige byggepapir for ansiktet og brunt for manen, øynene, indre øret, nese og munn. Lag en kopi av en løve oversikt fra en fargebok. For førskole- og barnehagebarn, bruk en papirplate som base. For eldre barn, skjær ut en stor oval form for manen og en mindre oval form for ansiktet. Barnene kan tegne ansiktet med en markør som du lærer dem om kongens jungel og jungelmiljøet. Som et alternativ kan du lim chenille på brunt papir som manen.

Forest Animal Crafts

En god måte å lære barn om miljøet er å inkludere skogdyr. Lag kopier av bjørneklær og forstørre på kopimaskinen din. Ha barna farge i bjørnen og lim svart eller brun faux pels til den. Som en del av leksjonen, lær barna om bjørnenes dvalemodus. Du kan også inkludere de forskjellige trærne og plantelivet i skogen.Som et alternativ, kopier og forstør et skoglandskapsfoto. Tilordne et annet dyr eller insekt som finnes i skogen til hvert barn. Be barna om å farge og kutte ut dyret og bruke strimler med krokfester til utsnittene. Når du lærer om de forskjellige dyrene, må barna feste dyret sitt på landskapet til skogen er fullført.

Farm Animal Crafts

Barnyard husdyr, svin, kyllinger, kyr og sauer er ofte opprettet som hånddukker ved hjelp av papirlunsekker til dyrets kropp. Ulike farget konstruksjonspapir er kuttet ut og limt på posen for å skape dyret.


For en kuppdukke, sørg for at lunsjposen er flat med bunnflappen foldet ned. Klappen blir kuens hode. Tegn en mal for barna i ørene, munnen, øynene, nesen og halen, så vel som morsomme armer og ben og lage kopier. Få barna til å farge og kutte ut de forskjellige delene og lim dem på kuppdukkbasen. Som et alternativ kan barna også farge svarte flekker på kulegemet også.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------