Stilling: ovs0

African Craft Projects for Kids

  Hvis barna dine lærer om Afrika eller ønsker å utvide sine kulturelle horisonter, gjør noen afrikansk håndverk med dem. Disse håndverkene kan for det meste gjøres med daglige materialer, noe som betyr at du kan begynne å markere dem i dag. Barn vil lære om andre kulturer og vil ha noen nye leketøy etterpå.

Afrikanske masker

Gjør afrikanske masker med barna dine. Du trenger et stort stykke papp, helst omtrent like høyt som barna, for å lage skjoldet. Tegn den generelle formen på skjoldet, så la barna bestemme hva slags ansikt og design som skal brukes på den. Hvis barna ikke er sikre på hva de skal sette på skjoldene, vis dem eksempler på afrikanske skjold på Internett. Etter at du er ferdig med å tegne designet, skjær skjoldet ut av pappa og kutt hull for øynene. Bruk maling, snor, garn eller noe annet du ønsker å fullføre maskenes utseende.

Egyptiske bokmerker

Ikke glem at Egypt er en del av Afrika. Når barna begynner å lese bøker, få dem til å lage egyptiske bokmerker for å hjelpe dem med å holde plass i bøkene sine, så vel som husk den antikke kunst av egyptiske hieroglyfer. Se over eksempler på hieroglyfier med barna dine, ved hjelp av bøker eller Internett. Få ut vanlig papir og fargestifter og la barna lage sine egne hieroglyfiske bokmerker. Oppfordre dem til å fortelle en historie med symbolene de bruker, enten det handler om hvem de er og hva de liker eller deres favoritthistorie oppsummert i symbolene. Når barna er ferdige, kan du laminere bokmerkene med kontaktpapir eller ta dem til en kontorforretning som skal lamineres. Lag et hull øverst i bokmerket, og bind strenget eller garnet for å hjelpe bokmerket til å stikke ut av bøkene.

Toalettpapirrulldyr

Barnene dine kan være store fans av dyr, og Afrika har noe unikt dyr. Du kan få barna til å lage toalettpapirrullversjoner av deres favorittafrikanske dyr, og gjør den perfekte dekorasjonen til rommet sitt eller et jungelfest. Bruk tykkere papir, for eksempel kartong, og trekk ut dyrets kropp, nakke og hode. Tegn de fire beina fra kroppen, skjønt. Farg tegningene og klipp dem ut. Lim kroppen, nakken og hodet på toalettpapirrullen. Til slutt lim på beina slik at de stikker ut og gi dyret et mer tredimensjonalt utseende.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------