Stilling: ovs0

Å lage en lysdiode-lampe

 

1.

Tegn lampeskjermdesignet med en blyant på et stykke papir som passer til lampeskjermen din. Du trenger to eksemplarer av tegningen din.

2.

Klart nummer hvert designstykke med tall med en markør for å hjelpe deg å sette sammen designet senere. Gjør dette til begge kopiene av designet.

3.

Klipp ut en kopi av tegningen med saks. Arbeid forsiktig for å kutte langs linjene.

4. Legg hvert utsnitt av designet på det tilsvarende fargede glasset og skår formen. Bruk et glideskjæringshjul av oljekarbid for å gjøre en god og ren score.

5. Bruk beskyttelseshandsker og vernebriller før du skjærer glasset. Bruk tanger til å holde glasset mens du forsiktig slår av overflødige biter rundt den skårne formen.

6. Legg hvert formet stykke på det tilsvarende stedet på den andre tegningen for å holde oversikt over bitene som du scorer og klippe dem. Hvis du for eksempel kutter ut stykke nr. 52, legger du den på nr. 52 på tegningen.

7.

Vikle hver scoret glassbit med kobberfoliebånd ved peeling Av klebemiddelunderlaget og press folien rundt kanten av stykket. Press ned folien over hver kant slik at den er flatt mot glassets overflate.

8.

Legg armaturholderens armatur i midten av lampeskjermen.

9. Legg alle glassstykkene fra mønsteret inn i formen med de høyre sidene mot innsiden av formen.

10.

Fest alle stykkene med loddejern. Kjør en perle av loddetinn mellom hvert stykke glass for å lage et solidt, solidt nettverk av loddetinn. Sørg for at loddetallet berører hele kobberfolien.

11.

La loddet herde, slik at det når romtemperatur før du sjekker for å se om det er vanskelig. Loddematerialet stiger vanligvis i omtrent et minutt.

12.

Slip loddet glass ut av skjemaet og sakte vend det over.

13.

Legg glasslampen på lampen, slik at den hviler på lampens støtte.

Tips og advarsler

  • Tegn ditt design og velg et fargeskjema før du kjøper glass, slik at du kan velge nøyaktige toner og graderinger du vil ha.
  • Arbeid sakte når du bryter glasset langs resultatene fordi du enkelt kan bryte glasset andre steder, og skape en skarp, farlig kant .
  • Stained glass er et vakkert kunstverk med mange bruksområder i verden av kunst og håndverk, inkludert hjemmekino. Ved å bruke farget glass teknikker, kan du lage en fantastisk lampe ved å lage en nyanse ut av glassmaleri. Stained glass lamper har vanligvis et intrikat floral tema ved hjelp av mange glassstykker for å danne kronbladene og blader. Du trenger tålmodighet og nøyaktighet til å jobbe med glassmaleri, men hvis du er forsiktig og villig til å investere deg i prosjektet, kan du få en håndlaget glassmaleri for å grace ditt hjem.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------