Stilling: ovs0

Å lage Ornamenter Bruk Clear Glass Balls

 

1.

Spor en tynn linje med hvit lim rundt midt på ornamentet. Dekk limet med et bånd av rickrack. Legg til flere ringer av rickrack over og under den første ringen. Du kan bruke bånd istedenfor rickrack hvis du foretrekker.

2.

Skriv navn på utsiden av ornamenter med hvitt lim. Stryk lim med glitter. Vent et minutt og skyll forsiktig av overflødig glitter. La ornamenterne tørke i flere timer.

3.

Klem ringen i toppen av ornamentet og trekk den forsiktig ut. Fyll ornamentet med glitter eller det riflete papiret som brukes til å pakke gaveposer. Du kan også fylle ballen med 1/2-tommers sandstrand og noen små skjell eller skjær. Bytt ut hengeren.

4.

Fjern hengeren. Hold ballen i en vinkel og hell 1 ss. av maling i en side av ornamentet. Tipp ballen motsatt og hell en annen farge på den andre siden. Rotér ballen for å virvle fargene rundt inne i ornamentet, og skape en marmor-effekt.

5.

Fjern hengeren og sett en liten lyspære fra en glede av julelys inne i ball. Klatre flere av de opplyste kulene sammen på treet.

Tips og advarsler

  • En båndbue er en fin finjustering.
  • Du kan fjerne fargen fra riper i baller ved å suge dem i blekemiddel. Bleken bør løsne fargen fra innsiden eller utsiden av ornamenter. Skyll den resterende fargen i varmt såpevann.
  • Dekk bordet med gamle håndklær for å pute eventuelle falt ornamenter.
  • Klare glaskuglepynt gir seg til mange stiler av dekorasjon. Lett tilgjengelig på håndverksbutikker, ballene kan stå klart eller malt på innsiden eller utsiden. Du kan legge til en rekke billige ting å tilpasse ornamenter, slik at de passer for mange stilarter av trær, fra land til mod. Du kan til og med sette en lyspære i flere og henge dem i klynger for å legge gnisten til et stort elegant tre.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------