Stilling: ovs0

Wooden Cut Out Crafts

  Wooden cut outs finnes i nesten alle former og størrelser tenkelige, fra små bokstaver til store stjerner. De er tilgjengelige i håndverksbutikker og på Internett på steder som Woodcrafter.com og Factorydirectcraft.com. Billig og allsidig, disse utklippene er en ekte stift i en crafters bestemmelser, og gir tonnevis av forskjellige prosjektideer som enkelt kan monteres ved hjelp av noen kreative tenkning, lim, maling og annet håndverk.

Foto og noterholdere.

Treformer kan males, dekoreres og limes til en klutnekke for å lage et unikt notat eller fotolagre. Når du er ferdig, legger du et bilde i håndtaket og holder det på ben, som kan gis som gaver eller plasseres på ditt eget skrivebord. Bruk forskjellige treformer til å tilpasse holdere til helligdager, sesonger eller arrangementer. For eksempel lim på en jack-o-lantern for et søtt Halloween-bilde eller bruk en stork

Magneter

Det er raskt og enkelt å lage magneter ved å bruke treutskåret og litt limstøttet magnetbånd. Avhengig av formen du velger, du kan ha sesongmagneter som du endrer tilsvarende, eller de som er su itable for hele året. Dekorer utklippene slik at de passer til deres formål, og sett deretter bare magnetstrimmelen på baksiden og heng. Lag en mengde koordinerende magneter og gi dem som en gave.

Plasskort, etiketter eller gaveetiketter

Treutklipp kan brukes til å lage navneetiketter, etiketter eller som gavekort. Ved hjelp av maling, skum og andre håndverk forsyner, dekorere en passende form. Bruk kalkuner som stedskort til Thanksgiving middag. Eller prøv fotballformer å merke mat på en Super Bowl-fest. Du kan få disse stedene til å ligge flatt, eller du kan lim dem til en liten blokk av tre for å tillate dem å stå. Også, du kan bruke en klutnekke, som du ville for fotolederen. Bruk blomster eller hjerteformede utklipp for å lage tagger for morsdagens gaver. Skriv et navn på formen ved hjelp av en permanent markør eller en penn for å tilpasse den.

Julepynt

Det er treutskår i alle slags julformer, fra bjeller til julemann. Dekorer en av disse, eller lag ditt eget ornament ved å sette sammen former for å skape noe nytt. Sirkler kan omdannes til snømenn; flere små utklipp limt sammen i en sirkel kan bli en krans. Punch et hull og trådbånd for et ornament som er klar til å henge. Bruk fantasien din og skape ornamenter til ditt eget tre og som gaver til familie og venner.

Pins

Barn kan lage raske og enkle pinner ved å bruke tresnitt. Tillat et barn å velge hvilken form hun ønsker, og bruk deretter maling, skumstykker, markører og følt å dekorere formen. Deretter limes enkelt på en stiftstøtte og du har en håndlaget pin for å gi som en gave eller å være stolt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------