Stilling: ovs0

Transport håndverk for barn

  Transporthåndverk kan hjelpe unge barn til å knytte forbindelser mellom et kjent nabolag og ukjente samfunn, byer og land. De fleste barn gjenkjenner lett lokale kjøretøy som biler, lastebiler og motorsykler. De kan ikke være klar over at folk i andre deler av verden bruker de samme kjøretøyene i tillegg til andre typer transport. Håndverk gir mulighet for diskusjoner om likheter og forskjeller mellom grupper av mennesker basert på bolig, klær og transport.

Skolebuss

Skolebusser er populære blant mange barn i skolealderen. Innfør et transporttema med en skolebussbåt fra DLTKs voksende sammen. Fjern toppen fra en eggkartong og mell den gul. Legg striper, hjul og et stoppskilt ved hjelp av byggepapir. Tegn bilder av barn og en sjåfør eller finn små bilder i et magasin. Lim bildene til eggekartongen som om de er ansikter sett gjennom bussvinduene. Tillat barn å kjøre u0026 rdquo; bussene på gulvet eller bordene.

Godstog

Små barn er ofte fascinert med tog. Sprout antyder å gjøre et tog fra flere tomme juice bokser. Dekk hver boks med en annen farge på byggepapir. Finn halmhullet på toppen av boksen og pek gjennom byggepapiret for å åpne hullet igjen. Poke et annet hull i samme posisjon på bunnen av boksen. Bøy enden av en renserør og sett den inn i topp- og bunnhullene i to bokser, sammenkoble dem. Fortsett å koble bilene og dekorere dem med markører, konstruksjonspapir eller kunstskum. Lag en smekkestang for motoren ved hjelp av en strimmel valset papir, en filmbeholder eller en kork. Trekk forsiktig toget.

Kano

Hjelpe barn å knytte forbindelser mellom kanoer og andre typer båter med dette kanoen fra Enchanted Learning. Brett et ark med brunt byggepapir i halv lengde. Brett hver side av papiret ned, omtrent 1/2-tommers fra midten. Legg papiret slik at de to brettene på hver side av midten rører. Kutt ut en kanoform slik at brettene blir bunnen av kanoen. Punch hull langs kanoen og sy deretter sidene sammen med garn eller tykk streng. Nå inn i kanoen og trykk på brettet flatt for å gjøre bunnen av båten. Bruk kanoene til å be barna om å tenke på båtens forskjellige former.

Varmluftsballong

Når du blir bedt om å liste over typer lufttransport, kan noen barn kanskje ikke tenke på luftballonger, spesielt hvis observasjoner er sjeldne. Kids Craft Weekly tilbyr et varmluftsballongskap som sannsynligvis vil pikere barns interesse. Dekk en firkantet vev boks med byggepapir og dekorere det med markører eller maling. Oppblåst en ballong og tape en lengde av bånd eller garn til toppen for et håndtak. Fest vevboksen til ballongen med ekstra bånd eller garn. Hold håndtaket og flytt forsiktig luftballongen opp og ned. Vis de varme luftballongene ved å henge dem fra taket.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------