Stilling: ovs0

Symfottyper

  Med en pressfot festet til en maskin, øker sjansene dine for å nyte hobbyen med å øke, sammen med evnen til å lage klær, tilbehør og håndverk. En rekke trykkfødder finnes, designet for å imøtekomme forskjellige sømemønstre, stiler og sybehov. Symaskinprodusenter kan designe konkurrerende modeller av føtter, men det generelle formålet for hver type forblir det samme.

Til og med Feed

Også omtalt som en 'walking foot' av fôrhunder som jobber sammen med maskinens fôringssystem for å forbedre stoffets strømning, ifølge Singer Sewing Company. Vanligvis brukt av quilters, har foten også fordeler når du syr stoffer som lær, fløyel og fløyer. < h2> Åpen tå Åpen tåfot har en frontåpning som gir et tydeligere bilde av sømområdet og stoffmarkeringen. Bruksområder for denne foten inkluderer dekorative søm og vedlegg av applikasjoner, oppgaver gjort lettere fordi fotens underside . The Simplicity Sewing Company merker at denne foten har en bred kanal som gjør at det kan lett glides under.

Stopp

Stoppfødder gjør prosessen med å reparere hull i stoffet enklere, men gir også fordel med monogramming, maling med tråd eller quilting. Ifølge Enkelhet, når du trenger å flytte stoffet ofte mens du syr, presser fotens lille bøyle stoffet mot nåleplaten, slik at du får bedre stingdannelse.

Smal Hem

Den smale eller rullede foten gjør det lettere å syke sømmer som de som vanligvis finnes på skjerf, servietter, duker og på noen plagg fordi sømmen på disse elementene er mindre enn standardstørrelsen. Denne foten utmerker seg når du syker rette linjer, men fungerer ikke så godt på kurver.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------