Stilling: ovs0

Slik bruker du Satin Blanket Binding

 

Øverste og nederste kantbindinger

1.

Fold ut bindingenes ende og måle over 1 tomme fra råkant. Merk med en blyant på feil side av bindingen. Brett over mot feil side av bindingen, og trykk med strykejernet 1 tommer fra råkanten. Refold langs den originale krøllen og trykk den 1-tommers klaffen på plass slik at råkanten er gjemt inne i den brettede bindingen.

2. Slip den rå kanten på et hjørne av teppe materiale i lommen du nettopp opprettet i bindingen. Hjørnet på teppet skal være innelukket av den 1-tommers brettet som er laget i kanten av bindingen på selvagekanten, og ved krøllen i midten av teppet bindende langs råkanten. Fest bindingen på plass ved hjørnet. Ifølge produsenten Wrights Products skal den øvre kanten av bindingen være omtrent 1 tommers over kanten av teppematerialet.

3.

Fest bindingen på plass hele veien toppen av teppet. Hold pinnene vinkelrett på kanten av bindingen slik at de kan bevege seg lett gjennom symaskinen. Sørg for at bindingen er jevnt hele veien.

4.

Stopp spenningen ca. 3 tommer før slutten av toppkanten av teppet. Klipp bindingen med saksen din, og la 1 tommers overflate utover kanten av teppet. Åpne ut enden av bindingen. Brett 1-tommers overskudd over mot forsiden av teppet og glatt det over med fingeren. Lukk bindingen. Hjørnekanten på teppet skal være helt innelukket i satinbinding. Pinn på plass.

5.

Sett den spissede kanten i symaskinen. Sy med en rett søm hvis kanten på teppebindingen er vevd. Bruk en zigzag-søm hvis den ikke er. I begge tilfeller, sy så nær bunnen av bindingen som mulig. Sørg for at sømene fanger bindingen på forsiden og baksiden av teppet.

6.

Gjenta prosessen for nederste kant av teppet.

Heltteppe Binding

1.

Vik og trykk på den raske kanten av satinmattebindingen og pinnen langs den øvre kanten av teppet på samme måte som for topp- og bunnlangsbinding.

2.

Stopp klemmen på enden av den øvre kanten av teppet. Åpne økningen i bindingen. Vri hjørnet, ta bindingen ned til neste teppekant. Gjenta bindingen, trykk på de små trekanter som danner (på begge sider av teppet) inne i bindingen for å skape pene, myke hjørner.

3.

Fest hjørnene på plass . Fortsett å klemme langs kantene og lage mykede hjørner til du når ditt utgangspunkt. Klipp av bindingen, etterlater 2 inches overskudd. Gjør et siste mitered hjørne og pinne på plass.

4.

Legg teppet inn i symaskinen og sy hele veien rundt så nær kanten av bindingen som mulig . Stikk ned foldene i hvert mitered hjørne også.

Tips og advarsler

  • For å bli med et ekstra teppe bindende til bindingen, legg de to slutter med høyre sider sammen. Tegn en diagonal linje og sy langs linjen. Trim, la en 1/4-tommers sømgodtgjøre, og trykk.
  • Gni den glatte satinen i kanten av et spesielt teppe, har hjelp til å berolige mange barn ved sengetid. Satin teppe bindende gir en glatt 2-tommers kantlinje for å fullføre enten de fire rå kantene av en dyne eller teppe, eller toppen og bunnen av et vevd teppe. Standard satinteppebinding er vanligvis 100\% polyester og selges på forhånd foldet - med 2 inches på hver side av brettet - og kommer i pakker på ca 4 meter hver. Smale satinbindinger, samt de som er trykt med mønstre, er også tilgjengelige.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------