Stilling: ovs0

Silk Flower Making Tools

  Silkeblomster er en praktisk, vakker og billig dekorasjon for alle rom i huset. Håndlaget silkeblomster er enkle å lage, og forsyningene koster svært lite. Selv om silke er det vanligste stoffet som brukes til å lage håndlagde kunstige blomster, kan nesten alle typer håndverk brukes.

Stoff

Silke er det primære stoffet som brukes til å lage kunstige blomster. Men for blader, stengler eller andre detaljerte porsjoner av blomster, bruk stoffer som bomull eller polyester for å skape varierende teksturer og tykkelser. Silke er tilgjengelig i mange farger, noe som gjør den ideell for å lage bløtblader av blomster. Kjøp nok silke til å erstatte ødelagte blomster eller fikse feil ved opprettelsen av en blomst.

Sakser og andre verktøy

Sakser er nødvendige for å kutte tekstiler i størrelse. Håndverkssaks har skarpe kniver som ikke slipper silke. I tillegg er tråd- og trådkuttere veldig nyttige for å lage silkeblomster, fordi ledningen kan brukes til å holde kronbladene på plass og skape en stamme for planten. Plastrør kan Brukes i stedet for ledning til stengler. Varmt lim og limpistol brukes til å feste forskjellige deler av blomsten.

Arbeidsområder Nødvendigheter

I tillegg til saks og lim bruker enkelte silkeblomstere en gaffel og skje for å bøye og forme silke inn i petalformer. Klart, hurtigtørrende lim, blomstertape, papp og en nål og tråd brukes også til å legge til de siste detaljene i silkeblomster. Rikelig arbeidsområde er viktig - sørg for at bordet har nok rom for alle silkeblomsterproduksjonene, samt plass til å lage blomster.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------