Stilling: ovs0

Scrapbook Fishing Ideas

  Noen av de beste scrapbooking layoutene du noensinne vil sette sammen vil mest sannsynlig dreie seg om deg eller din familie å gjøre noe du elsker. Hobbyer som fiske kan produsere noen gode fotomuligheter, og minnene som er tatt med vil bli verdsatt. Fordi fiske er en populær sport, er det mange temaer og dekorasjoner å velge mellom når du planlegger din utklippsbokside.

Hooked on Fishing

En collage er en fin måte å vise flere bilder på som kan ha vært tatt på ulike anledninger. Hvis du har en ivrig fisker eller fisherwoman i huset som har forlatt deg med en samling bilder, opprett en 'Hooked on Fishing' collage layout. Bruk en enkel fiskformet sjablong til å spore rundt og kutte ut bildene dine i fiskformer. Pass på at de vender både til venstre og høyre ved å slå stencilen over. Bruk et blått eller grønt vannmønstret papir og ordne de fiskformede bildene på papiret. Punch et hull ved munnen av en av fiskens bilder. Bruk en fiskekrokformet brad for å gå gjennom munnen og feste den på siden. Tegn en linje fra kroken som går opp mot toppen av siden med en fin-markør. Hvis du har en fin håndskrift, må 'fiskelinjen' bli en skummel kursiv for å skrive tittelen slik at den vil se ut som en sammenflettet linje.

Gone Fishing

Bruk søte tegneserie-lignende utsmykking i et lunefullt layout å ha barn på en fisketur. Farget bakgrunner vil skape en følelse av moro. Bruk en fiskpapirpunch for å kaste ut mange små fiskformer i å koordinere lyse farger. Fest ditt fokusfoto til siden og omgir bildet med fiskestansene, litt overlappende dem, for å lage en ramme. Klipp ut sirkler fra lyseblå, iriserende papir. De vil se ut som bobler. Fest dem tilfeldig i et hjørne av siden, og bruk dem til å journalisere detaljer om fisketuren. For sidetittelen din, i stedet for et banner over toppen, legg et tegn på bunnen. Klipp ut et langt rektangel ut av mønstret papir som ser ut som ekte tre. Fest den til siden i et av de nederste hjørner. Klipp ut ytterligere to rektangler fra samme papir og skriv tittelen og datoen på dem. Lim disse over det første rektangelet for å få dem til å se ut som tegn på en post.

Linjen som binder oss

Hvis fiske har vært en tradisjon i familien din, med en vennegruppe i flere tiår, eller har du et favorittfiskehull eller innsjøhus som generasjoner har besøkt, bruk dem til en nostalgisk 'da' og 'nå' layout. Se etter et gammelt bilde av familiemedlemmer som fisker, og ordne det ved siden av et nylig foto. Sepia-tonefotografier med hvit matte og svarte fotorammer på nøytrale farger vil gi en årlig følelse til oppsettet. Bruk en tittel som fremkaller en sentimental følelse, for eksempel 'linjen som binder oss', eller 'kaster våre hjul gjennom tiden.' Myke naturutsmykninger, som for eksempel bladblader eller pressede blomster, vil utfylle denne typen fiskeoppsett. Inkluder litt journaling om fortid og nåtid. Legg til et passende tilbud, for eksempel, 'Mange menn går og fisker hele livet uten å vite at det ikke er fisk de er ute etter,' sa Henry David Thoreau.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------