Stilling: ovs0

Prosjekter med melkekasser

  Ulike generasjoner kan fremkalle forskjellige bilder når de hører begrepet 'melkekasse'. Eldre folk kan huske enkle trerammede bokser, mens unge voksne ser stabler av plastkasser i lyse farger som blå og rød. Uansett hva du foretrekker, er melkekasser ideelle materialer for å bygge håndverk og barns prosjekter. Ikke bare er de funksjonelle alternativer for lagring, men melkekasser kan også forvandles til funky bøtter.

Toy Box Project

Tradisjonelle tremelkekasser er ideelle for elegant og funksjonell oppbevaring. Lag en lekeboks til et barns rom i en tremelkekasse ved først å slipe hele kasseoverflaten med et fint kornpapir. Hvis treet er skadet eller lav kvalitet, kan du velge å dekke hele boksen i flere lakker. For å lage en fargerik leketøyboks må du male treverkene i en farge, for eksempel grønn eller hvit, og de indre trepanelene i kontrastfarge, som rød eller blå. Hvis treet er i god form eller meget høy kvalitet, bør du vurdere å fargelegge treet for å bevare utseendet på det naturlige kornet. Etter at overflaten har tørket, fest en treplattform til kassefronten, eller rett og slett male barnets navn på kassen. Fest enkle hengsler til den avtagbare toppen av kassen for å lage en hengslet topp. < h2> Modern Shelving Moderne plastmelkekasser kan enkelt forvandles til funksjonelle og dekorative vegghylle. For et funky, moderne utseende, velg melkekasser i en rekke lyse farger - for eksempel blå, rød og grønn. Mål og merk plasseringen av kassen på en stor, ren vegg, for maksimal støtte, plasser negler eller krok i veggtappene ved hjelp av en studfinder. Hammer neglene eller fest veggkrokene og fest kasser i et mønster på veggen. Hvis kasser er for store, bruk en sag til å kutte toppene av kasser for åpne hyller. Alternativt kan du lure eller kaste kasser med stoff for å beholde kassen, men skjule utseendet.

Crate Collage < / h2> Plastmelkekasser består av gjentatte diamantformer som kan brukes til å lage et unikt stykke lagerkunst. Skim gjennom gamle magasiner eller fotografier og skar ut bilder, bokstaver eller ord de samme grunnleggende størrelsen på diamantene på plastmelken din. Lim papirbildene til litt større diamanter av papp eller annet tungt kartong. Skyv papstykkene inn i melkekassens rom for å lage en fargerik collage av ord og bilder. For en mer komplisert design, ordne brikkene slik at de staver ord eller oppretter bilder på tvers av flere diamantseksjoner. For å holde brikkene på plass, rør innsiden av kassen med stykker malert papp.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------