Stilling: ovs0

Prosjekter Med Klistremerker

  I utgangspunktet var formålet med tøyvasken å holde vått vaskeri på klærlinjen. For å forbedre funksjonaliteten utviklet klutespennen seg til en klemme med en fjærklemme, som åpner og lukkes ved å klemme sin ende. Den nye oppfinnelsen betød ikke slutten av den ikke-klemme tøyet, da den fant sin plass i hjertet av håndverksentusiaster.

Clothespin Dolls

Når du gjør klutespinddukker, vanlig brukt før fjærklammeret, gir de beste resultatene. Den avrundede toppen tjener som dukkehodet, mens den nederste delen av klutnekken er dukkebenet. Mal et ansikt på den ene siden av den avrundede toppen, og lim garn, bomull eller annen tekstil som dukkehårets hår. Lim på biter av stoff, blonder og andre forestillinger som mote tilbehør, for eksempel en lue og klær. For flyttbare armer, bør du vurdere å bruke rørrensere. Avhengig av materialene som brukes i prosjektet, kan dukken være for å spille eller for visning.

Juletre Ornamenter

Størrelsen og tilpasningsdyktig form av klutnekken gjør den ideell for å lage juletreformeringer. Bruk tøfler med flate sider for å lage rensepynt. Stykk tre klutnekker sammen, og skape de fire beinene på rensdyret og de to vinklerne. Bruk enkle klær til å lage andre ornamenter, for eksempel en engel, en soldat eller en santa. For å lage en snøskier, legg til to treslagspinner som skis.

Magnet eller Notortholder

Ikke ignorere mulighetene for klemme, fjærklemme i et håndverkprosjekt. Med sin meget design, gjør den den ideelle papirholderen, noe som gjør den egnet når du lager en kjøkkenmagnet for å holde opp barnekunstverk på kjøleskapet. Dekke klutnekken og fest en passende magnet som er stor nok til å holde klutnekken i tillegg til hva klutnettet har til hensikt å låse. Lag notatholdere til skrivebordet eller kjøkkenbordet ved å feste et klutnekke på et dekorativt stativ. Bruk fargerike og trendy klesplagg for å få din magnet eller notatholder til å skille seg ut.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------