Stilling: ovs0

Potpourri håndverk for barn å gjøre for mors dag

  En morsom mors daggave er en laget av potpourri. Håndverk og hjemmekontoresentre selger poser med potpourri, egnet for håndverkprosjekter. Du kan også lage din egen potpourri ved å samle og tørke blomsterblad og duftende grønt.

Dekkede baller eller hjerter

Utseendet til en potpourri-blanding varierer, avhengig av hva det inneholder, og om det er butikk- kjøpt eller hjemmelaget. For en blanding som er spesielt attraktivt, bør du vurdere å vise bort de visuelle egenskapene til potpourri, så vel som dens duft. En måte et barn kan gjøre dette på, er å helt dekke en liten, hard skumball eller et hjerte med potpourri. Begynn med å male hele overflaten av den harde skumformen med hvitt lim og rull deretter i potpourri, til overflaten er helt dekket. Etter at limet tørker, fest et dekorativt bånd rundt gjenstanden for å hengende i skapet eller et annet område for å gi av den søte duften i en prangende stil.

Sachet

Pakker med lukte potpourri i en pose kan oppdatere en lintøyskap eller klesskuff. En pose er vanligvis en stoffpose fylt med duftende potpourri. Noen er små puter fylt med potpourri, mens andre er små poser med trekkåpninger, noe som gjør det enkelt å fjerne og erstatte potpourri når det mister sin duft. Avhengig av barnets alder og ferdighet, kan dette prosjektet innebære å dekorere premade mini-pouches og deretter fylle med potpourri eller lage pakkene fra bunnen av. Har barnet dekorere posenpakker med biter av bånd, blonder, silkeblomster, knapper og andre pyntegjenstander.

Dekorativ krans

For morens dag kan et barn gjøre sin mor til en dekorativ potpourrikrans som skal henges stolt i hennes hjem eller kontor. Kransen tjener som en nydelig romoppfrisker. Begynn med å velge en attraktiv og duftende potpourri-blanding. Kjøp en hardskumkrans fra håndverksbutikken. La barnet dekke et område av kransen med hvitt lim, slik at siden som henger mot veggen avdekket. Dekke limet med potpourri, og etter at limet tørker, legg til et dekorativt bånd.

Håndlagde beholdere

Kombiner et potpourri-prosjekt med et keramikk- eller leireprosjekt. Ungdommer gir ofte sine mødre små kopper eller boller, støpt av leire. Slå disse prosjektene inn i en potpourri-gave ved å fylle den håndlagde beholderen med blomsterdukende potpourri, lakk løst med dekorativt maske stoff og fest med et bånd. Når mamma viser objektet, vil det legge til duft til området.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------