Stilling: ovs0

Photo Book Design Ideas

  Fotobøker, også noen ganger referert til som fotoalbum eller utklippsbøker, passer for en rekke anledninger. En fotobok holder bilder og minner organisert, og fungerer som en gave eller til personlig bruk. Når du designer en fotobok, hold personen eller anledningen i tankene mens du utvikler temaet.

Babyalbum

Design et babyalbum med pastellfarger som blå, rosa eller gul på forsiden og baksiden. På forsiden, legg et bilde av babyen og hennes navn. Foring av utsiden bildet vil formalisere albumet og hjelpe til med å holde bildet på plass ved å holde kantene ned. Bruk en kant som følger et barnrelatert tema for boken som striper, polka dots eller dyr. Fortsett med temaet med innsiden av siden ved å plassere utklipp på sidene med bilder. Hvis siden ikke er stor nok til en utklipp og bildet, bør du vurdere å plassere et utklippsbilde over bilder med døde mellomrom.Ordne albumet i kronologisk rekkefølge, slik at de første bildene av babyen er foran og eldre bilder følger. En annen ide for å arrangere bildene er å bruke albumet til en anledning, for eksempel en bursdag eller en dåp.

Bursdagsbok

Lag en bursdagsbok ved å fylle et fotoalbum med bilder av barnet på bursdagen og fra følgende år. Velg en fotobok som lar deg sette inn så mange sider som du vil, slik at du kan ta med favorittbilder fra året etter barnets fødselsdag. Dekk albumet med byggepapir, innpakningspapir eller tapet. Konstruksjonspapir og innpakningspapir krever at du holder papiret i albumet, men selvklebende tapet gjør det mulig å fjerne tilbake laget og legge det direkte på albumet.Dekorere dekselet med barnets navn, alder og noen av hans favoritt ting. Et design tema for boken er å bruke det samme temaet barnet som ble brukt til sitt bursdagsfest.

Bryllupskrapebok

Samling av et bryllupsklippe for et nylig gift par tjener som en fin etter bryllupsgave. Dekk et grunnleggende fotoalbum eller utklippsbok i fargene som brukes i parets bryllup. Lim ett av parets bryllupsfotografier på forsiden og legg til bryllupsdagen. Skriv hvert ord ved hjelp av kalligrafi. De fleste kalligrafi sett har instruksjoner og rutiner for å hjelpe deg med å forstå hvordan du skriver i den stilen.Du har et par alternativer for rekkefølgen på bildene. Ett alternativ er å starte med bilder fra bryllupet og la noen mellomrom på baksiden for at paret skal legge til bryllupsreise. En annen måte å kompilere bildene på er å plassere oppriktige bilder av paret før bryllupet i fronten og lede opp til bryllupsbildene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------