Stilling: ovs0

Pail Crafts

  Pails er allsidige fartøy for å skape håndverk. Pails kommer i en rekke materialer, for eksempel plast og galvanisert metall, og kan fylles med en ubegrenset mengde dekorative gjenstander. Opprett et tema midtpunkt for et middagsfest eller et spesiell arrangementstabell, eller bruk dekorerte pails som sjarmerende gaver og favoriser.

Halloween Pail Table Decor

Bruk en Jack-O-lantern candy pail for å lage en søt og spooky håndverk . Fyll spannet med gummy ormer, godteri eller noen andre Halloween-inspirerte godbiter. Sett inn lange stilte falske svarte roser, sammen med spesialspøk, bat, ghoul og edderkoppformede lollipops på lange pinner. Du kan også lage ditt eget spøkelses-inspirerte godteri ved å binde hvitt ansiktsvev rundt lollipops med oransje og svarte bånd. Pail håndverket kan brukes som et Halloween party bord midtpunktet, mens lollipops vil gjøre sjarmerende fest favoriserer.

Dekorert Beach Pail

Whimsical Beach Pail Håndverk gjør ideelle sommerferie kunst prosjekter. Behandle barn å male en levende plastbøtte med håndverksmaling og stenciler. Flip-flop, skjell, sol og insekt design vil se dekorativt og sommerlig. Barn kan også tilpasse strandpannene med bånd, ric-rac, skjell og sjøstøtformede skumstykker eller flattbakkede polerte steiner og perler. Barn kan bruke tilpassede pails til å bære og lagre sine strandskatter.

Rustikk Pail Craft

Sett av et landinspirert middagsbord med en rustikk pail midtpunkt. Dekk en galvanisert bøtte med et lag med våningshusinspirert maling, for eksempel apple rød eller rust oransje, eller bruk den som den er. Forbedre vanlige bøtter med håndverksmaling og stenciler, skape eple- eller gresskarmønstre, eller en spesiell melding som 'Velkommen, Venner.' Fyll bøtte med vannbløt blomsterskum og sett stengler av solsikker, Gerber tusenfryd og diverse vildblomster. Du kan også fylle halv bøtte med tørket mais eller tranebær og nestle et lite, høsthudet lys inni. Fullfør pail håndverket ved å binde et stykke raffia rundt pailen og sikre det med en bue.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------