Stilling: ovs0

Instruksjoner for å bygge en papirbro

 

1.

Stable to sett med to innbundne bøker over hverandre. Stablene skal være så nær samme størrelse som mulig. Plasser dem slik at de er omtrent 9 tommer fra hverandre.

2.

Vri papiret ditt horisontalt. Grip øvre høyre og venstre hjørne og brett papiret ned og frac12; tommer. papir tilbake og frac12; tommer, deretter videresend igjen. Fortsett slik til du har en lang papirk Accordion.

3.

Strekk trekkspillet ut forsiktig. Legg det horisontalt over de to stablene av bøker. En tomme av hver ende av papirbroen skal sitte på hver bunkebunke.

4.

Legg mynter på broen. Broen bør holde mynten lett. Trianglene opprettet ved å brette papiret i et trekkspill gjør papiret stivt og i stand til å holde mer vekt.

Tips og advarsler

  • Prøv å legge ut et utfoldet stykke av papir på tvers av bøkene. Det vil ikke holde mynten; diskutere hvorfor.
  • Prøv å rive papiret i strimler og vev dem til en sterkere struktur. Snakk om hvilken som er sterkere, trekkbroen eller den vevde.
  • Bygge broer innebærer presise beregninger og visse geometriske former for å gjøre strukturer i stand til å holde tusenvis av pounds uten å kollapse. Selv om du kan forklare dette for barna dine, vil en praktisk demonstrasjon illustrere poenget mer effektivt. Utfordre elevene eller barna til å lage en solid bro med kun papir.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------