Stilling: ovs0

Ideer til Fall Arts, Crafts og Candle Painting

  Etter hvert som været blir kulere og Halloween og Thanksgiving tilnærming, endrer folk sin innredning fra lyse sommertemaer til bruntene og appelsiner av høsten. Stearinlys blir mer populære som dagene forkortes. For å gi hjemmet ditt følelsen av høsten, prøv å lage sesongmessige håndverk.

Fall Candle Painting

Paint hvit søyle lys med høstfarger og temaer. Grønner, rust, gule og brune er passende høstfarger, eller velg oransje og svart for Halloween-temaer.Kjøp rør av kunstnerens akrylmaling i høstfarger. Klem maling på en palett, for eksempel en ren styrofoam kjøttbrett. Ikke fortynn malingen. Dyp penselen i en kopp vann og deretter inn i malingen. Du er nå klar til å male direkte på lyset.Øv på papir først for å perfeksjonere teknikken din. Lakk løvformet på pilarlyset i brun og appelsiner til Fall. Mal opp konturen til et spøkelse for Halloween, eller en lys oransje jack-o-lantern. For Thanksgiving lys, male gresskar eller en cornstalk.Når du brenner, smelter akrylmaling sammen med lysvoks. Det vil ikke brenne. Når stearinlyset blir brukt, kaster du stearinlyset sammen med eventuell resterende maling. Akrylmaling fra stearinlyset vil ikke lukte eller flekke, og det er giftfritt.

Autumn Leaf Craft

Samle en rekke blader og se etter forskjellige farger. Plasser bladene mellom blad av avis mellom tunge bøker eller brett. La dem tørke i minst 24 timer.Ta nyoppflatede høstblader og skape et vakkert arrangement med dem på et stykke vokspapir. Når du har perfeksjonert ditt design, legg et annet stykke vokspapir på toppen. Sett et varmt strykejern til medium, og trykk forsiktig på voksbladene i omtrent ti minutter.Vokspapiret blir varmt. Når det er kult, vil du ha et flott bladarrangement som passer for innramming.Dette prosjektet er et flott å nyte med førskolebarn. Bare voksen kan bruke strykejernet til å trykke bladene mellom stykkene av vokspapir.

Fallestakeholdere

Bruk tørkepressede blad for å forvandle en vanlig votive kopp til en vakker høstlysholder. Etter at du har trykket, legger du deg flatt mellom avisblad, maler du en klar votive kopp med hvitt håndverk lim. Ordne tørket blader på votive cupen i et design.


Bland mer hvitt lim med vann i like store deler. Rive stykker av hvitt papir og dekoupere dem på votive koppen, over bladene. Dekk hele utsiden av votive koppen med decoupaged tissuepapir, og la det tørke over natten.Legg te lys, votive stearinlys, eller tomme tykk søyle stearinlys i høsten lysestaker.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------