Stilling: ovs0

Håndverk Ideer for Tumbled Beach Glass

  Tumbled strand glass er samlet fra strender rundt om i verden av samlere, mens kunstig tumbled glass er opprettet i rock tumblers. Tumbled strand glass er oftest funnet i farger av hvit, grønn eller brun; Farger som rød, gul og oransje er svært sjeldne. Tumbled strand glass egner seg best til smykker eller et senterstykke, hvor favorittbrikker kan vises i en spesiell innstilling. Man-laget tumbled glass er tilgjengelig i hvilken som helst farge som er bedre brukt i mosaikker eller hage gangveier hvor det kan være behov for mye.

Smykker

En av de beste måtene å bruke tumbled strand glass i smykker er ved å pakke det med dekorative ledninger. Å forsøke å bore hull i glass er ikke alltid vellykket, og det resulterende brutte glassstykket ville ikke lenger være nyttig for prosjektet. Fargerike perler kan brukes til å aksentere eller kontrast til det tumbled beach glasset, som gir munter halskjeder, armbånd, pins eller øredobber. Wrap glasset i dekorative ledninger og fest det til et skjerf for et interessant aksentstykke.

Mosaikk

Tumbled strandglass kan brukes til å dekorere gjenstander med en passende overflate til en mosaikk. Mosaikk kan brukes på bord, blomsterpotter, lysestaker, lysplater, coasters, serveringsbrett og mye mer. Å lage ditt eget tumbled strandglass er en god måte å bruke opp utklipp av et glassprosjekt som kan brukes i en mosaikk. Den frostete overflaten av tumbled strandglass gir seg bedre til mosaikkprosjekter hvor brikkene settes direkte inn i fugemasse, da fugemasse kan være vanskelig å rense av en grov overflate.

Dekorasjon

Tumbled beach glass satt i en pen tallerken rundt en spesiell samling skjell gjør et interessant senterstykke på et salongbord. Den kan brukes i bunnen av et glass med et høyt lys innvendig for å lage en lysestake, eller å fylle en glassvaske med farge. Fest biter til stoff ved hjelp av lim og sy dem til gardiner for en glassglass i sjøglass. Plasser biter av tumbled strand glass i små dekorative glassskåler med te-te for å dekorere et bad og gi mykt lys til et avslappende bad.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------