Stilling: ovs0

Geografi Håndverk for barn

  Lærere bruker ofte håndverk som læringsverktøy for å lære barna geografiske fakta om verden. Håndverk varierer i henhold til barnets klasse og alder. Gjør håndverk som glober for å lære om kontinentene. Kart ut reiser som Christopher Columbus u0026 rsquo; reise til Amerika og lære barna fakta om denne exploreren, samt ruten tatt for denne turen.

Papier Mache Globes

Å lage papier mache-glober gjør det mulig for elevene å lære om de syv kontinenter. Spreng en rund ballong til å bruke som kloden i verden. Bland 1 kopp mel med 1 kopp vann for å lage lim og resirkulere aviser ved å kutte dem i lange strimler. Dip avisremsene inn i limblandingen og legg dem på ballongen til den er helt dekket. Skriv ut kart på vestlige og østlige halvkugler og få elever til å tegne på ekvatorlinjen og nord- og sørpolen. Ha elevene lim kartene til deres kloden. De kan pusse grønn tempera-maling for kontinentene og blå for havene. Gi dem navnet på kontinentene på deres glober.

Statutskrifter

Gi hver elev en oversikt over ett av de 50 landene eller få dem til å tegne en. Få dem til å fylle fakta som statskapitol, monumenter, landemerker, elver, dominerende dyreliv og interessant historisk informasjon. Oppmuntre elevene til å presentere fakta på en kunstnerisk måte ved å bruke maling, fargeblyanter eller markører; Dette vil forvandle geografi-leksjonen til veggen. Ved å dele prosjektet med stat, kan studentene fokusere på et bestemt sted og dele det de lærte med klassen.

Christopher Columbus

Avbild Christopher Columbus u0026 rsquo; 1492 reise og hans oppdagelse av Amerika med et flatt kart over sin reise. Tegn et flatt kart over jorden med de syv kontinenter, og bruk kartet som et studieverktøy for å lære om Columbus u0026 rsquo; turer fra 1492 til 1504. Gjør cut-outs av Nina, Pinta og Santa Maria. Plasser skipene i Spania som Columbus u0026 rsquo; utgangspunkt og undervise fakta om landet. Flytt skipene over Atlanterhavet og diskuter fakta om havet når skipene reiser. Fortsett å posisjonere skipene på det flate kartet mens reisen går mot Amerika. Lær fakta om hans andre funn, som øyene Hispaniola, så vel som Sør-Amerika og Mexico.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------