Stilling: ovs0

Fun Kids 'Håndverk til jul

  Julen håndverk er en måte for barn i alle aldre å feire ferien mens du lager minneverdige dekorasjoner og gaver til sine hjem eller familier. Uansett barnets alder, er det mange håndverk hun kan lage, blant annet de som fokuserer på religiøs tro eller feriepersoner som julemannen. Barn kan lage julegaver fra en rekke husholdningsartikler og billige kunstforsyninger.

Egg Shell Christmas Ornament

Egg shell Christmas Ornaments gjør spesielle gaver for barn å gi til familie og venner. Ved å bruke sine fantasi, kan barna omdanne et enkelt eggeskall til et vakkert ornament som kan nytes i årene som kommer. en nål for å forsiktig peke et hull i hver ende av et rå egg og lett blåse ut innsiden. Skyll egget grundig og la det tørke. Helt beleg på eggets ytre med hvitt eller håndtak lim. limet har tørket, bruk samme lim for å legge perler, bånd, trim eller glitter. For et mer avansert prosjekt trekker du lett oval på den ene siden av egget. Bruk neglissaks, skar forsiktig ut det ovale for å avsløre innsiden av egg. Legg på innsiden av t han egg med lim og dekorere med miniatyr leker eller silke blomster. Bruk en varm limpistol til å feste en krok til toppen av egget slik at ornamentet kan vises. Prydnadsdesign er kun begrenset av barnets fantasi.

Handprint Wreath

En feriebåt som yngre barn kan lage er en håndkrans. For å gjøre dette prosjektet, stable ca 10 små ark med byggepapir (rød og grønn jobbe pent) sammen og forsiktig spore rundt barnets hånd på topparket. Bruk saks for å kutte ut håndavtrykket, skjære gjennom alle lagene. Ordne håndtrykkene i en sirkel, overlapper om nødvendig, og lim dem sammen for å lage en krans. Legg en rød bue til bunnen av kransen og la barna dekorere kransen med glitter, paljetter eller klistremerker. Handprint kranser gjør fantastiske gaver til foreldre og besteforeldre.

Gratulasjonskort Place Mats

Hvilken bedre måte å resirkulere vakre julekort enn å la barnet ditt bli til kunstneriske mesterverk. Gi julekort stedmatter til familie eller venner eller bruk dem på feriebordet. For å lage en plassmatte, klipp ut sirkel eller stjerneformer fra forsiden av flere julekort. Klipp ut to rektangler som måler 20 inches bred med 26 inches lang ut av klart kontaktpapir. Dette vil være toppen og bunnen av stedmatten og holde kortformene på plass. Ordne kortformene i et design. Skyll forsiktig baksiden av ett stykke kontaktpapir og legg det på bordet med forsiden oppover. Påfør kortstykkene på kontaktpapiret i designet du har valgt. Fjern baksiden av det andre stykke kontaktpapir og legg det med forsiden nedover på kortdesignet, og juster det med baksiden. Glatt bort luftbobler og trim kantene om nødvendig.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------